Champions League

4ος όμιλος: Καθάρισε την Μαρσέιγ με Ρισάρλισον η Τότεναμ

Με τον Ρισάρλισον να πετυχαίνει δύο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά από το 76' και μετά, η Τότεναμ επικράτησε 2-0 της Μαρσέιγ για την 1η αγωνιστική του Champions League.

Η Τότεναμ ζορίστηκε από στη Μαρσέιγ για την 1η αγωνιστική του Champions League παρά το γεγονός ότι οι Γάλλοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Εμπεμπά στο 48’ λεπτό, ωστόσο ο Ρισάρλισον με δύο προσωπικά του τέρματα στο 76' και στο 81', έδωσε τη νίκη στους «σπέρς».

Στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πάταγαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχαν την κυριαρχία των φάσεων και την κατοχή της μπάλας, με 62% έναντι 38% που είχε η ομάδα του Αντόνιο Κόντε.

Ωστόσο, καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε δημιουργήσει κάποια σημαντική ευκαιρία για να σκοράρει και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου ο Εμπεμπά έκανε ένα δυνατό μαρκάρισμα πάνω στον Σον και αντίκρισε κόκκινη κάρτα, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μείνουν με 10 παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα.

Αν και με παίκτη παραπάνω, η Τότεναμ έδειχνε να μην μπορεί να απειλήσει σημαντικά την εστία της Μαρσέιγ μέχρι το 76’ λεπτό, όπου ο Ρισάρλισον πήρε μια εξαιρετική σέντρα από τον Ιβάν Πέρισιτς, με τον Βραζιλιάνο φορ να πιάνει την κεφαλιά και να κάνει το 1-0 για τους «σπερς».



Πέντε λεπτά αργότερα, ο ίδιος ήταν αυτός που έκανε το 2-0 για τους Άγγλους και πάλι με κεφαλιά, ωστόσο αυτή τη φορά την ασίστ του την μοίρασε ο Χόιμπιεργκ.



4ος όμιλος – 1η αγωνιστική


Άιντραχτ-Σπόρτινγκ Λισαβόνας 0-3
(65’ Έντουαρτς, 67’ Τρινκάο, 82’ Σάντος)
Τότεναμ-Μαρσέιγ 2-0
(76’,81’ Ρισάρλισον)

Επόμενη (2η) αγωνιστική


Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Τότεναμ (13/9, 19:45)
Μαρσέιγ-Άιντραχτ (13/9, 22:00)

Βαθμολογία 4ου ομίλου


Σπόρτινγκ Λισαβόνας 3 (3-0)
Τότεναμ 3 (2-0)
Μαρσέιγ 0 (0-2)
Άιντραχτ 0 (0-3)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x