Champions League

Τούχελ: «Η Άρσεναλ είναι η καλύτερη ομάδα της Premier League, αλλά γνωρίζουμε πώς να την πληγώσουμε»

Δηλώσεις ενόψει της πρώτης αναμέτρησης της Μπάγερν Μονάχου με την Άρσεναλ για την προημιτελική φάση του Champions League, έκανε ο Τόμας Τούχελ.

Δηλώσεις ενόψει της πρώτης συνάντησης (9/4, 22:00) της Μπάγερν Μονάχου με την Άρσεναλ για την προημιτελική φάση του Champions League, έκανε ο Τόμας Τούχελ.

Ο προπονητής των Βαυαρών έπλεξε το εγκώμιο των «κανονιέρηδων», χαρακτηρίζοντάς τους την καλύτερη ομάδα της φετινής Premier League, προσθέτοντας ότι η δικιά του ομάδα πρέπει να εκμεταλλευτεί τη μεγαλύτερη εμπειρία που έχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, έτσι ώστε να είναι εκείνη που θα πανηγυρίσει την πολυπόθητη πρόκριση,

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Μπάγερν:

«Η Άρσεναλ είναι αυτή την στιγμή η καλύτερη ομάδα της Premier League, όπως δείχνουν και όλα τα στατιστικά. Βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα και παίζουν στο κορυφαίο επίπεδο εδώ και δύο σεζόν, βγάζουν ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο και θα είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση για εμάς. Γνωρίζουμε τις δυνάμεις μας και το πώς μπορούμε να τους πληγώσουμε. Έχουμε μεγάλη εμπειρία στο Champions League και αυτό είναι ένα στοιχείο που θέλουμε να εκμεταλλευτούμε.

Η κατάσταση στην Άρσεναλ άλλαξε ριζικά όταν ανέλαβε ο Αρτέτα, αυτό είναι ξεκάθαρο. Στην αρχή αντιμετώπισαν δυσκολίες, αλλά η ομάδα τον στήριξε και κατάφεραν να τις ξεπεράσουν. Τακτικά βρίσκονται στο κορυφαίο επίπεδο και αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς από πλευράς μας θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x