Champions League

Τσάβι: «Ήμασταν καλύτεροι από την Μπενφίκα, μας έλειψε μόνο το γκολ»

Την άποψη ότι η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη από την Μπενφίκα εξέφρασε ο Τσάβι και τόνισε πως εκείνο που έλειψε μόνο από την ομάδα του ήταν το γκολ.

Σε… περιπέτειες έχει μπει η Μπαρτσελόνα μετά το 0-0 με την Μπενφίκα μέσα στο «Καμπ Νου», για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Αν οι Καταλανοί δεν κερδίσουν την Μπάγερν στη Γερμανία και η Μπενφίκα κερδίσει την Ντιναμό Κιέβου στη Λισαβόνα, τότε θα μείνουν από την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Τσάβι, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στην Ευρώπη, υπογράμμισε πως η ομάδα του ήταν πολύ καλύτερη των «αετών», αλλά εκείνο που της έλειψε ήταν το γκολ και στόχος του είναι να βελτιωθεί άμεσα αυτό.



«Νομίζω ότι ήμασταν πολύ ανώτεροι από την Μπενφίκα, κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αυτό θέλουμε σε γενικές γραμμές, μας έλειψε το γκολ. Αν είχαμε βάλει ένα γκολ τότε θα λέγαμε ότι κάναμε ένα τρομερό παιχνίδι από την πλευρά μας αλλά αυτό είναι ένα θέμα αποτελεσμάτων.

Παίρνουμε έναν βαθμό ο οποίος φαντάζει λίγος αλλά για να είμαστε αισιόδοξοι, μας λείπει μία αναμέτρηση ακόμα και πρέπει να πάμε να κερδίσουμε στο Μόναχο
», ανέφερε αρχικά ο Τσάβι.

Σε ερώτηση για το αν τον ανησυχεί η έλλειψη του εύκολου γκολ από την ομάδα του, απάντησε: «Απόψε νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλά. Αυτή είναι η Μπαρτσελόνα που θέλουμε, αυτή είναι η ιδέα που θέλω να περάσω στους ποδοσφαιριστές. Μας έλειψε το γκολ, αυτή είναι η αλήθεια.

Σε δύο παιχνίδια έχουμε ένα γκολ και αυτό με πέναλτι και πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί. Δεν έχω να προσάψω κάτι στους παίκτες, ήταν εξαιρετικοί, το ίδιο και οι οπαδοί. Κρίμα που μας έλειψε το γκολ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x