Champions League

Τσάβι: «Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τη σκληρή πραγματικότητα και να συνεχίσουμε»

Στο γεγονός πως είναι μεγάλο «πισωγύρισμα» για την Μπαρτσελόνα να αγωνιστεί στο Europa League στάθηκε ο Τσάβι μετά την ήττα των «μπλαουγκράνα» από την Μπάγερν.

Ο Τσάβι τόνισε πως πιέστηκαν από την κατοχή των Βαυαρών και δεν μπορούσαν να τους πάρουν την μπάλα, ζήτησε να βγάλουν εγωισμό οι παίκτες του στη συνέχεια, έστω και στο Europa League, θεωρεί τον εαυτό του συνυπεύθυνο για τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ και ζήτησε την κατάκτηση της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αναλυτικά: «Η Μπάγερν ήταν καλύτερη, ανώτερη. Προσπαθήσαμε, πιέσαμε ψηλά για να τους πάρουμε την μπάλα. Στο πρώτο μέρος, θα έλεγα ότι είχαν περισσότερη κατοχή και μας είχαν υποτάξει. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα. Ξεκινά πλέον ένα νέο στάδιο για την Μπαρτσελόνα. Πρέπει να απαιτήσουμε πολλά περισσότερα από τον εαυτό μας. Αυτό πρέπει να λειτουργήσει σαν μια καμπή, ώστε να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Η πραγματικότητά μας πλέον είναι το Europa League.

Θα το αντιμετωπίσουμε με όλη την αξιοπρέπεια. Θα δουλέψουμε για να φέρουμε την Μπαρτσελόνα εκεί που της αξίζει, που δεν είναι το Europa League. Με ενοχλεί που είμαι αντιμέτωπος με αυτή την πραγματικότητα, ότι η πραγματικότητά μας είναι αυτή. Η Μπαρτσελόνα δεν το αξίζει αυτό. Υπάρχουν πολλές συνθήκες που μας οδήγησαν εδώ. Αισθάνομαι υπεύθυνος. Νόμιζα ότι μπορούσαμε, αλλά δεν ήταν έτσι. Όποιος προσπαθεί, ποτέ δεν αποτυγχάνει. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το Europa League. Είναι ο στόχος μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x