Champions League

Τσακίρης: «Μάλλον δεδομένη η επιστροφή Βιτάλις στην 11άδα, ίσως και τριάδα στο κέντρο»

Ο Γιώργος Τσακίρης μίλησε για τις σκέψεις του Μάρκο Νίκολιτς για την ενδεκάδα της ΑΕΚ απέναντι στη Σαχτάρ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Πιθανή είναι η τριάδα στα χαφ από την ΑΕΚ στον αυριανό αγώνα με την Σαχτάρ στο Λονδίνο για το Champions League, όπως τόνισε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Θα πάμε σε 2-3 αλλαγές. Θεωρώ μάλλον δεδομένη την επιστροφή του Βιτάλις στην ενδεκάδα. Αν πάει με τριάδα στα χαφ θα παίξει και ο Κάιρινεν μαζί με τον Μαρίν. Ο Κοϊτά και ο Μάγερ είναι σίγουροι. Ο Βάργκα δεν νομίζω να είναι ακόμη σε θέση να παίξει όλο το ματς, ωστόσο θα είναι πολύ σημαντικό αν μπορέσει να βοηθήσει για κάποια λεπτά. Ο Ρότα δεν έχει πρόβλημα και η άμυνα θα είναι η ίδια», τόνισε.

Όσο για την… εικόνα που θα έχει το «Στάμφορντ Μπριτζ», είπε: «Η Σαχτάρ περιμένει περίπου 22-25 χιλιάδες κόσμου στο γήπεδο, ενώ πάνω από 10.000 θα είναι οι Έλληνες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x