Champions League

Ματσάρα στο Λονδίνο με φόντο τον τελικό του Champions League για Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης

Μετά το 1-1 της περασμένης εβδομάδας στη Μαδρίτη, Τσέλσι και Ρεάλ κοντράρονται στο Λονδίνο με στόχο μια θέση στον τελικό Champions League, πλάι στην Μάντσεστερ Σίτι.

Έτοιμες να τα δώσουν όλα για μια θέση στο… πλάι της Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Champions League, είναι Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης. Τα δύο μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου κοντράρονται απόψε στο Λονδίνο (5/5, 22:00), σε μια αναμέτρηση όπου οι Άγγλοι έχουν ένα μικρό προβάδισμα μετά το 1-1 της Μαδρίτης, ενώ οι Ισπανοί θα αναγκαστούν να παρουσιαστούν επιθετικότεροι για να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ.

Από την μια πλευρά η Τσέλσι, προέρχεται από άνετη εντός έδρας νίκη απέναντι στη Φούλαμ (2-0), κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Οι Λονδρέζοι ψάχνουν μια μαγική εμφάνιση όπως αυτή της Μαδρίτης, ενώ θα υποδεχθούν τους «μερένχες» με μοναδική απουσία τον Κόβασιτς. Από την άλλη, η Ρεάλ δίνει τεράστια μάχη στη La Liga για το πρωτάθλημα, με την επόμενη αγωνιστική να είναι κρίσιμη. Ο Ζιντάν δεν υπολογίζει στους τραυματίες Λούκας Βάθκεθ, Καρβαχάλ και Βαράν, ενώ απόψε θα δώσει τα πάντα για να επιστρέψει στην κορυφή.

Πιθανές ενδεκάδες:

Τσέλσι (3-4-2-1): Μεντί, Ρούντιγκερ, Τιάγκο Σίλβα, Κρίστενσεν, Τσίλγουελ, Ζορζίνιο, Κανέ, Αθπιλικουέτα, Μάουντ, Πούλισικ, Βέρνερ

Ρεάλ Μαδρίτης (4-3-3): Κουρτουά, Σέρχιο Ράμος, Μιλιτάο, Μεντί, Νάτσο, Κρόος Κασεμίρο, Μόντριτς, Βινίσιους, Αζάρ, Μπενζεμά

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x