Champions League

Man of the Match ο… Greek Scouser Κώστας Τσιμίκας!

Ο Κώστας Τσιμίκας ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα στο Λίβερπουλ-Μπενφίκα 3-3, καθώς είχε δύο ασίστ και γενικά… αλώνιζε από την αριστερή πλευρά, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση!

Μεγάλη βραδιά για τον Κώστα Τσιμίκα και το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ένα δικό μας παιδί είναι Man of the Match σε προημιτελικό Champions League!

Ο Έλληνας αριστερός μπακ, που «ανάγκασε» για άλλη μία φορά τους οπαδούς της Λίβερπουλ να τον αποθεώσουν στο Twitter με την εμφάνισή του, ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα στο Λίβερπουλ-Μπενφίκα 3-3, καθώς είχε δύο ασίστ και γενικά… αλώνιζε από την αριστερή πλευρά, έχοντας εξαιρετική εικόνα συνολικά!





Μάλιστα στο σχετικό report του, ο τεχνικός παρατηρητής της UEFA αναφέρει για τον Τσιμίκα: «Αμυντικά δεν αντιμετώπισε προβλήματα, ενώ είχε φανταστική συμβολή στην επίθεση της Λίβερπουλ, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα με μία καταπληκτική ασίστ στο τρίτο γκολ της ομάδας του»!

Η Λίβερπουλ, δε, έκανε δύο αναρτήσεις για τον… Greek Scouser, όπως τον αποκαλεί, μετά το ματς, αποθεώνοντάς τον για την εμφάνισή του.





Ιδού και τα στατιστικά του:

56/65 ολοκληρωμένες πάσες
4 ευκαιρίες που δημιούργησε
2 ασίστ
2/2 τάκλιν
2/4 ντρίμπλες
Δεν τον ντρίμπλαραν



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x