Champions League

Φόβοι στην Παρί για μεγάλη ζημιά του Χακίμι: Αποχώρησε από το γήπεδο με προστατευτική μπότα και πατερίτσες!

Ανησυχία στην Παρί Σεν Ζερμέν με τον τραυματισμό του Ασράφ Χακίμι, ο οποίος αποχώρησε από το γήπεδο πάνω σε πατερίτσες και φορώντας προστατευτική μπότα.

Συναγερμός στην Παρί Σεν Ζερμέν με τον τραυματισμό του Ασράφ Χακίμι και φόβοι για μεγάλη ζημιά!

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους του μεγάλου παιχνιδιού της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπάγερν Μονάχου στο Παρίσι, ο Λουίς Ντίας έκανε ένα δολοφονικό μαρκάρισμα στον Μαροκινό αμυντικό, που έπεσε στο έδαφος και σφάδαζε από πόνους.



Ο Κολομβιανός είδε την κόκκινη κάρτα, με τον Χακίμι -που γιόρταζε τα 27α γενέθλιά του- να αποχωρεί υποβασταζόμενος με δάκρυα στα μάτια. Μάλιστα, αποχώρησε από το γήπεδο πάνω σε πατερίτσες και φορώντας προστατευτική μπότα στο αριστερό του πόδι, το οποίο δέχτηκε το σκληρό μαρκάρισμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x