Το σχόλιό του για τη σημαντική νίκη του Ολυμπιακού επί της Καϊράτ στο Καζακστάν έκανε ο Μπάμπης Χριστόγλου στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
«Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, είχε την υπεροχή και δημιούργησε τις συνθήκες για να τελειώσει το ματς από νωρίς. Μεγάλο παιχνίδι από τον Μουζακίτη, ήταν ανέτοιμοι ο Ποντένσε και ο Τσικίνιο και κακώς χρησιμοποιήθηκαν. Ο Στρεφέτσα έδωσε πνοή, αγχωμένος ο Ελ Κααμπί.
Είναι πειστικός ο Ολυμπιακός, και όχι μόνο στο σημερινό ματς, ήταν και σε προηγούμενα που τα έχασε. Δεν έκανε παιχνίδι σκοπιμότητας, έπαιξε το παιχνίδι του. Αυτό το πειστικό ποδόσφαιρο που παίζει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια πρέπει να χαροποιεί τους φίλους της ομάδας», είπε μεταξύ άλλων.
Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






