Champions League

Χωρίς οπαδούς το Βαλένθια – Αταλάντα λόγω κορωνοϊού

Πριν την ενημέρωση αυτή είχε επικοινωνήσει με τις ισπανικές Αρχές, το υπουργείο υγείας και την ομοσπονδία της χώρας για να λάβει την απόφαση.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί το δεύτερο παιχνίδι της Βαλένθια με την Αταλάντα για τη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ενημέρωσε την ιταλική ομάδα ότι δεν θα υπάρξουν οπαδοί στο γήπεδο λόγω των αυξανόμενων κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Πριν την ενημέρωση αυτή είχε επικοινωνήσει με τις ισπανικές Αρχές, το υπουργείο υγείας και την ομοσπονδία της χώρας για να λάβει την απόφαση. Θυμίζουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι η Αταλάντα είχε νικήσει με 4-1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x