Champions League

«Καθάρισε» με Οκαφόρ και παρέμεινε αήττητη η Ζάλτσμπουργκ!

Η Ζάλτσμπουργκ προηγήθηκε στο 3’, η Βόλφσμπουργκ ισοφάρισε στο 15’, αλλά με δύο γκολ του Οκαφόρ η αυστριακή ομάδα κέρδισε 3-1 και έμεινε αήττητη για τρίτο σερί ματς στον 7ο όμιλο του Champions League.

Μια ακόμα νίκη κατέγραψε στο ενεργητικό της η Ζάλτσμπουργκ, που επιβλήθηκε της Βόλφσμπουργκ με 3-1 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου στο φετινό Champions League.

Αποτέλεσμα το οποίο αφενός διατήρησε την αυστριακή ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας, αφετέρου επέκτεινε και το αήττητο σερί της, την ώρα που οι «λύκοι» έμειναν χωρίς νίκη για τρίτο διαδοχικό ματς στην διοργάνωση.

Η Ζάλτσμπουργκ ευτύχησε να προηγηθεί με τον… συνήθη ύποπτο Αντεγέμι, ο οποίος βγήκε στην «πλάτη» του Μπαμπού από κάθετη του Ζάιβαλντ και με ωραίο πλασέ με το αριστερό, πέτυχε το 1-0 -μαζί με το 13ο φετινό του τέρμα- μόλις 120 δευτερόλεπτα μετά το πρώτο σφύριγμα!

Η Βόλφσμπουργκ στάθηκε τυχερή στο 12’, αφού το σουτ του Οκαφόρ σταμάτησε στο δοκάρι του Κάστεελς, ενώ τα πράγματα έγιναν ακόμα καλύτερα για αυτήν, τρία λεπτά μετά…

Όταν από εκτέλεση κόρνερ του Άρνολντ από αριστερά, με κεφαλιά ο ανενόχλητος Ενμετσά έφερε το παιχνίδι στα ίσα για τους φιλοξενούμενους!

Το ημίχρονο έκλεισε με δύο καλές στιγμές, από μια εκατέρωθεν αλλά ο Βέμπερ έσωσε δίκην τερματοφύλακα το σουτ του Ενμετσά στο 39’. Ενώ ο Κάστεελς απέκρουσε με το πόδι το μακρινό σουτ του Σούσιτς στο 45ο λεπτό.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα και χρειάστηκε να περάσουμε την μια ώρα για να… ανάψουν τα αίματα στην αναμέτρηση.

Με τον Οκαφόρ να αναλαμβάνει δράση και να σκοράρει δις, από ισάριθμες εκτελέσεις κόρνερ και με πανομοιότυπο μάλιστα τρόπο…

Αρχικά στο 65’, όταν ο Ελβετός επιθετικός κινήθηκε γρήγορα μετά την προσπάθεια του Κρίστενσεν και με προβολή έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους.

Ενώ, 12 λεπτά αργότερα, ξανά ο Οκαφόρ -αυτή την φορά από την κεφαλιά πάσα του Μπερνάρντο- δεν δυσκολεύτηκε όντας αμαρκάριστος να «εκτελέσει» τον Κάστεελς για το 3-1, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.



Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Ζάλτσμπουργκ-Βολφσμπουργκ 3-1
(3’ Αντεγέμι, 65’, 77’ Οκαφόρ – 15’ Ενμετσά)

Λιλ-Σεβίλλη (22:00)

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου:
1. Σάλτσμπουργκ (6-3) 7
2. Σεβίλλη (2-2) 2
3. Βόλφσμπουργκ (2-4) 2
4. Λιλ 1 (1-2)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική (02/11):
Βόλφσμπουργκ-Ζάλτσμπουργκ (19:45)
Σεβίλλη-Λιλ (22:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x