Champions League

5ος όμιλος: Πάει για πρόκριση και με τη... βούλα η Ζάλτσμπουργκ!

Η Ζάλτσμπουργκ με πέναλτι του Όκαφορ λύγισε τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ (1-0), έφτασε τους 5 βαθμούς και παρέμεινε αήττητη μετά από 3 αγωνιστικές, δείχνοντας πως πάει για πρόκριση στους «16».

Παρέμεινε αήττητη, έκανε σεφτέ και πάει φουλ για πρόκριση η Ζάλτσμπουργκ! Η ομάδα του Ματίας Γιάισλε χρειάστηκε ένα πέναλτι του Όκαφορ για να λυγίσει τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ (1-0), φτάνοντας τους 5 βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές και «φώναξε» πως πάει για πρόκριση στους «16» του Champions League.

Γλίτωσε στο φινάλε η Ζάλτσμπουργκ το εγκεφαλικό αφού ακυρώθηκε γκολ του Ντρμιτς στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων για οφσάιντ.

5ος όμιλος
Ζάλτσμπουργκ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ 1-0
(71' πέν. Όκαφορ)
22.00 Τσέλσι - Μίλαν

Η επόμενη (4η) αγωνιστική:
Τρίτη (11/10)
Ντινάμο Ζάγκρεμπ-Ζάλτσμπουργκ (22:00)
Μίλαν-Τσέλσι (22:00)

Βαθμολογία 5ου ομίλου:
Ζάλτσμπουργκ 5 (3-2)
Μίλαν 4 (4-2)
Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3 (2-4)
Τσέλσι 1 (1-2)

Ελαφρώς ανώτερη η Ζάλτσμπουργκ στο πρώτο μέρος. Διατήρησε τον έλεγχο, προσπαθούσε με ορθολογικό τρόπο να φτιάξει φάσεις αλλά δεν είχε την τεράστια ευκαιρία να σκοράρει παρότι μέτρησε 8 τελικές. Η Ντινάμο μάλιστα αμυνόταν καλά, προσπαθώντας να ψαχτεί στην κόντρα-επίθεση αλλά χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα.



Η εικόνα ήταν παρόμοια και στο δεύτερο μέρος, αλλά με την Ζάλτσμπουργκ να έχει περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες. Με τον Σέσκο στο 55' να αγγίζει το γκολ, οι Αυστριακοί χτύπησαν το... καμπανάκι αλλά οι Κροάτες δεν το άκουσαν. Για να έρθει το 68ο λεπτό και τον Τρεϊμάνις να δείχνει την άσπρη βούλα σε τράβηγμα του Μοχαράμι σε αντίπαλό του. Ένα πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ μετά από τρία λεπτά ο Όκαφορ, βάζοντας... φωτιά στο «Red Bull Arena». Η Ζάλτσμπουργκ όδευε προς το πρώτο της τρίποντο, παραμένοντας και αήττητη μάλιστα αφού μετρούσε δύο κολλητές ισοπαλίες.



Γλίτωσε μάλιστα τεράστιο έμφραγμα, με το VAR στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων να επαναφέρει τις... καρδιές στις θέσεις των οπαδών των γηπεδούχων, αφού το γκολ του Ντρμιτς δεν μέτρησε σωστά για οφσάιντ με το 1-0 να παραμένει ως το φινάλε.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x