Champions League

Ζέκα: «Έχουμε κουραστεί να αποτυγχάνουμε»

Πλήρως απογοητευμένος απ’ τον νέο αποκλεισμό του Παναθηναϊκού ο Κάρλος Ζέκα. «Χάσαμε το μυαλό μας μετά το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε», είπε ο πικραμένος Πορτογάλος.

Πέρσι απ’ την Σταντάρ Λιέγης, φέτος απ’ την Κλαμπ Μπριζ… Ο Κάρλος Ζέκα δεν κρύφτηκε και εξέφρασε ανοικτά την απογοήτευσή του για τον τρόπο που αποκλείεται κάθε χρόνο ο Παναθηναϊκός.

«Ήταν ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για εμάς, απογοητευτικό βράδυ... Παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος, είχαμε φάσεις, αλλά μετά το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε, χάσαμε το μυαλό μας… Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, κυρίως για τους οπαδούς μας.

Μας ακολουθούν και μας στηρίζουν σαν τρελοί κάθε χρόνο. Αποτύχαμε όπως και πέρσι, δεν το θέλαμε αυτό και τώρα πρέπει να αλλάξουμε τα πράγματα… Να δούμε τι κάναμε λάθος, να τα διορθώσουμε και να συνεχίσουμε για να προσφέρουμε καλύτερες βραδιές στο κλαμπ».


Όσο για τη συνέχεια: «Έχουμε ακόμα μια ευκαιρία για Ευρώπη. Δεν θέλουμε να αποτύχουμε ξανά, έχουμε κουραστεί κάθε χρόνο το ίδιο. Πρέπει να τα καταφέρουμε με οποιοδήποτε τρόπο και να μπούμε στους ομίλους του Europa».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x