Ο Ζέλσον Μαρτίνς έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με την Μπάγερ Λεβερκούζεν στο «Γ.Καραϊσκάκης» στην 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League και μίλησε για:
Τον στόχο του Ολυμπιακού: «Φυσικά ξέρουμε και έχουμε μιλήσει πόσο σημαντικό είναι να μπούμε δυνατά. Το έχουμε δείξει σε όλα τα ματς ότι θέλουμε να πιέζουμε ψηλά και να κάνουμε δυνατό ξεκίνημα. Όλη η ομάδα αυτό που θέλει είναι να κάνει ένα ωραίο παιχνίδι και όλοι θα προσπαθήσουμε γι’ αυτό, το υποσχόμαστε. Αν η ομάδα είναι καλά, τότε κάθε παίκτης θα είναι καλά. Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι μπορώ».
Τη δική του κατάσταση και τα γκολ του στο Champions League: «Είμαι εδώ για να βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπο, δεν ξέρω αν είναι το πιο σημαντικό το γκολ. Σημασία έχει η νίκη της ομάδας κι εγώ νιώθω 100% υγιής κι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της».
Τη δύναμη της έδρας και την επιστροφή εκεί μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο: «Πάντα θέλουμε να κάνουμε ευτυχισμένους τους οπαδούς μας, αυτός είναι ο στόχος μας όταν παίζουμε στο «Γ.Καραϊσκάκης». Θα κάνουμε τα πάντα για τους φίλους του Ολυμπιακού».
Όσα γνωρίζει από τη Λεβερκούζεν: «Βλέπω κάποια ματς της Λεβερκούζεν, κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, αλλά έχουμε δείξει πως με οποιονδήποτε αντίπαλο μπορούμε να κάνουμε καλά ματς. Ξέρουμε ότι ο κόσμος είναι στο πλευρό μας και μας δίνει κίνητρο αυτό».
Την πίεση που υπάρχει για το θετικό αποτέλεσμα: «Καταλαβαίνουμε όλοι την πίεση, γνωρίζουμε πόσο μεγάλη ανάγκη έχουμε τους τρεις βαθμούς, αλλά μας δίνει και δύναμη αυτή η πίεση γιατί ξέρουμε πόσο πολύ θέλουμε να συνεχίσουμε στο Champions League. Είναι τελικός για εμάς».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






