Champions League

Ζενεσιό: «Απίστευτος ο Μέσι αλλά δεν θα επικεντρωθούμε μόνο σε αυτόν»

Το τέλειο παιχνίδι πρέπει να κάνει η Λιόν σύμφωνα με τον προπονητή Μπρούνο Ζενεσιό, ο οποίος τονίζει πως η ομάδα του δεν θα επικεντρωθεί μόνο στον Μέσι διότι η Μπαρτσελόνα έχει πολλούς καλούς παίκτες.

Πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας του ο προπονητής της Λιόν, Μπρούνο Ζενεσιό, ο οποίος είπε πως οι παίκτες του πρέπει να κάνουν το τέλειο παιχνίδι αν θέλουν να προκριθούν στην επόμενη φάση του Champions League.

Επισημαίνει ότι η ομάδα του δεν πρέπει να επικεντρωθεί μόνο στον Μέσι, διότι η Μπαρτσελόνα έχει πολλούς καλούς παίκτες οι οποίοι μπορούν να προκαλέσουν πολλές ζημιές.

«Θα πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι για να προκριθούμε, αλλά μπορούμε να το κάνουμε. Ξέρουμε ότι πρέπει να επικεντρωθούμε στο δικό μας σχέδιο παιχνιδιού και πρέπει να περιμένουμε μεγάλη πίεση, επειδή η ομάδα που αντιμετωπίζουμε είναι μία από τις καλύτερες στον κόσμο. Πρέπει να θυμηθούμε τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι όπου δικαίως νικήσαμε. Αυτό είναι διαφορετικό παιχνίδι αλλά το επίπεδο δυσκολίας είναι το ίδιο και αυτό μας εμπνέει. Ο Λιονέλ Μέσι είναι απίστευτος αλλά δεν σκοπεύουμε να τον αντιμετωπίσουμε ξεχωριστά και θα εξετάσουμε άλλους τρόπους για να περιορίσουμε τις πιθανές ζημιές που μπορεί να μας προκαλέσει. Η Μπαρτσελόνα έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες και γι’ αυτό δεν πρέπει να επικεντρωθούμε μόνο σε έναν», ανέφερε ο Ζενεσιό εν όψει του αποψινού αγώνα για τη φάση των «16» του Champions League.

Επιμέλεια: Χρήστος Παπαζώης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x