Champions League

Ζεσούς: «Να πάρουμε κάτι θετικό από την Μπαρτσελόνα»

Την πεποίθηση του πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας μπορεί να αποσπάσει πόντους από την Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο προπονητής των Πορτογάλων, Ζόρζ Ζεσούς.

Πεπεισμένος πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας μπορεί να κερδίσει κάτι από την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ο προπονητής της πορτογαλικής ομάδας, Ζορζ Ζεσούς.

Ο 63χρονος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (27/9, 21:45) παιχνιδιού κόντρα στην «μπλαουγκράνα» τόνισε πως: «η Μπαρτσελόνα είναι πολύ καλά αγωνιστικά αυτή τη χρονική στιγμή. Ο Μέσι είναι εξαιρετικός και όταν συμβαίνει αυτό, είναι δύσκολο να τους διαχειριστείς. Εμείς πρέπει να έχουμε υπομονή να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι όπως την περσινή σεζόν στην Μαδρίτη. Όταν παίζεις σε μία τέτοια διοργάνωση δεν πρέπει να σε ανησυχεί πως θα βρεις τόσο δυνατούς αντιπάλους όπως αυτοί. Στο Champions League πρέπει να σκέφτεσαι ως πρωταθλητής. Μετά την νίκη με τον Ολυμπιακό έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη. Τώρα η Σπόρτινγκ Λισαβόνας πρέπει να κερδίσει πόντους και έχουμε πίστη πως μπορούμε να κερδίσουμε κάποιους κόντρα στην Μπαρτσελόνα».

Στην συνέχεια σχετικά με τον Νεϊμάρ πρόσθεσε: «είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Ο Ντεμπελέ δεν είναι το ίδιο. Είναι ένας καλός παίκτης αλλά όχι δημιουργός. Ποτέ δεν βάζεις όρια σε ένα παίκτη όπως ο Νεϊμάρ και η Μπάρσα είναι πιο δυνατή χωρίς αυτόν. Χωρίς αυτόν έχουμε ένα πρόβλημα λιγότερο, όμως υπάρχει ο Ινιέστα και άλλοι. Σίγουρα πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι εναντίον τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x