Champions League

Ζητάει εκδίκηση ο Μπονούτσι

O Ιταλός αμυντικός δεν ξεχνάει τον χαμένο τελικό του 2015 και «ζητάει» την Μπαρτσελόνα από την κληρωτίδα της Παρασκευής, ενώ θέλει να αποφύγει την Μπάγερν Μονάχου σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης.

Η Γιουβέντους ξεπέρασε το εμπόδιο της Πόρτο και κοιτάει προς τον τελικό του Κάρντιφ. Την τελευταία φορά που η «γηραιά κυρία» έφτασε μια ανάσα πριν την κούπα βρήκε μπροστά της την Μπαρτσελόνα από την οποία και ηττήθηκε με 3-1

Για τον Λεονάρντο Μπονούτσι έχει έρθει η ώρα της εκδίκησης: «Πλέον βρισκόμαστε στου «8» της διοργάνωσης και θα κάνουμε τα πάντα για να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Η Λέστερ αποτελεί την έκπληξη της διοργάνωσης όμως δεν είναι αυτή η ομάδα που θα θέλαμε να αντιμετωπίσουμε. Ελπίζω να κληρωθούμε με τη Μπαρτσελόνα που πριν δύο χρόνια μας είχε νικήσει στον τελικό. Θέλουμε να πάρουμε το αίμα μας πίσω».

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής των "μπιανκονέρι" τόνισε πως ούτε την Μπάγερν Μονάχου θέλει να βρει τώρα στον δρόμο του, αφήνοντας όμως τους Βαυαρούς για... αργότερα: «Η Μπαρτσελόνα μετά την ανατροπή επί της Παρί έχει πολύ καλό μομέντουμ. Θα ήθελα όμως να αποφύγουμε τη Μπάγερν Μονάχου. Όπου πάει ο Κάρλο Αντσελότι βρίσκει τον τρόπο να παίρνει τους αγώνες. Θα προτιμούσα να παίξουμε στον τελικό μαζί τους, εκεί που όλα μπορούν να συμβούν»

Επιμέλεια: Nίκος Στίβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x