Conference League

Τιμάει τη μνήμη του αδικοχαμένου Μάριου η ΑΕΚ - Παρούσα η οικογένειά του στην OPAP Arena για το ματς με τη Σάμροκ

Η ΑΕΚ στο ματς με τη Σάμροκ Ρόβερς θα τιμήσει τη μνήμη του 20χρονου, Μάριου Ρουμπή, που έχασε τη ζωή του σε οπαδικό επεισόδιο, ενώ στην OPAP Arena θα βρίσκεται και η οικογένειά του.

Ένα ακόμη επεισόδιο οπαδικής βίας οδήγησε στη δολοφονία του 20χρονου φίλου της ΑΕΚ, Μάριου Ρουμπή, που έχασε τη ζωή του στα αιματηρό σκηνικό στη Χαλκίδα και η «Ένωση» αναμένεται να τιμήσει τη μνήμη του άτυχου νέου στο αποψινό ματς με τη Σάμροκ Ρόβερς (19:45).

Μετά την ολοκλήρωση της προθέρμανσης των δύο ομάδων, ο Μάριος Ηλιόπουλος, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο θα αφήσουν λουλούδια σε ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί μπροστά από το πέταλο των οργανωμένων της OPAP Arena.

Το παρών στη Νέα Φιλαδέλφεια θα δώσει και η οικογένεια του 20χρονου, ενώ θυμίζουμε ότι η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ζήτησε από όλα τα τμήματα του συλλόγου να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στους αγώνες που θα δώσουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x