Conference League

Europa Conference League: Ντέρμπι για τους… «16»

Το σημερινό πρόγραμμα με τις ρεβάνς Europa Conference League, όπου φιλοδοξούν να κάνουν την ανατροπή η Σέλτικ του Γιακουμάκη, η Φίτεσε του Φούντα και η Φενέρμπαχτσε του Πέλκα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Οι αναμετρήσεις των ομάδων που αγωνίζονται Έλληνες ποδοσφαιριστές ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα του Europa Conference League.

Συγκεκριμένα, η Σέλτικ του Γιώργου Γιακουμάκη καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 3-1 με την Μπόντο/Γκλιμτ, η Φίτεσε του Ταξιάρχη Φούντα έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στη Ραπίντ Βιέννης μετά την ήττα με 2-1 και η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Πέλκα δοκιμάζετι στην Πράγα κόντρα στην Σλάβια.

Το πάνω χέρι έχουν η Λέστερ και η Μαρσέιγ με τις Ράντερς και Καραμπάκ, αντίστοιχα, ενώ η Παρτίζαν πρέπει να υπερασπιστεί το 1-0 στο Βελιγράδι κόντρα στην Σπάρτα Πράγας.

Οι ρεβάνς των πλέι οφ της νοκ άουτ φάσης

Στις 19:45

Ράντερς-Λέστερ (1-4)
Καραμπάκ-Μαρσέιγ (1-3)
Μπόντο/Γκλιμτ-Σέλτικ (3-1)
Παρτίζαν-Σπάρτα Πράγας (1-0)
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Αϊντχόφεν (0-1)

Στις 22:00

ΠΑΟΚ-Μίντιλαντ (0-1)
Φίτεσε-Ραπίντ Βιέννης (1-2)
Σλάβια Πράγας-Φενέρμπαχτσε (3-2)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x