Μια ιδιαίτερη -και άκρως… ελληνικού ενδιαφέροντος- ανάρτηση έκανε ο επίσημος λογαριασμός του UEFA Conference League, καθώς ανέδειξε τις ομάδες με την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης μέχρι στιγμής. Το εντυπωσιακό είναι πως και οι δύο πρωτιές ανήκουν σε… ΑΕΚ!
Η ΑΕΚ Αθηνών φιγουράρει στην κορυφή των επιθετικών επιδόσεων με 14 γκολ υπέρ, παρουσιάζοντας την πιο παραγωγική γραμμή της διοργάνωσης. Από την άλλη, η ΑΕΚ Λάρνακας κρατά τα σκήπτρα της καλύτερης άμυνας, έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ σε όλη τη League Phase.
AEK Athens ?? AEK Larnaca
— UEFA Conference League (@Conf_League) January 8, 2026
The best going forward and at the back in the #UECL league phase ?? pic.twitter.com/P5ECEKI3N3
Διαβάστε Επίσης
Τσακίρης: «Στην ΑΕΚ είναι αποκλειστικά συγκεντρωμένοι στον Άρη - Η πρώτη εκτίμηση για 11αδα» Οι κυνηγοί σου κεραυνοί: Ο Βάργκα υπόσχεται σε Γιόβιτς και ΑΕΚ την απογείωση της «κιτρινόμαυρης» επίθεσης! Ελεύθεροι και ωραίοι: Οι καλύτεροι Έλληνες παίκτες που μπαίνουν στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου τους Με Βάργκα σε φουλ ρυθμούς η ΑΕΚ, επιστροφές και ερωτηματικά ενόψει ΆρηΑκολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






