Conference League

Ξέσπασε… τρέλα στη Ράγιο για το ματς με την ΑΕΚ: Χαμός έξω από το «Βαγιέκας» για ένα εισιτήριο!

Τεράστιος ενθουσιασμός στη Ράγιο Βαγιεκάνο ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ, με τους Ισπανούς να σχηματίζουν ουρές έξω από το «Βαγιέκας» για ένα εισιτήριο του πρώτου προημιτελικού.

Ενθουσιασμός επικρατεί στη Ράγιο Βαγιεκάνο ενόψει του πρώτου προημιτελικού με την ΑΕΚ για το Conference League, με τους φίλους της ομάδας να σχηματίζουν ουρές έξω από το «Βαγιέκας» για ένα εισιτήριο.

Στη Μαδρίτη η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει για το ματς της Μεγάλης Πέμπτης, όπου Ράγιο και ΑΕΚ θα διεκδικήσουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά. Η ζήτηση για τα εισιτήρια είναι τεράστια, με τους Ισπανούς να συρρέουν από νωρίς στο γήπεδο, δημιουργώντας εικόνες που δείχνουν το μέγεθος της προσμονής.

Το παιχνίδι έχει ξεχωριστή σημασία για τους Μαδριλένους, καθώς η Ράγιο δεν έχει φτάσει ποτέ στην ιστορία της σε ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η καλύτερη πορεία της καταγράφηκε τη σεζόν 2000-01, όταν αποκλείστηκε στα προημιτελικά του τότε Κυπέλλου UEFA από την Αλαβές.

Με αυτά τα δεδομένα, το ματς με την ΑΕΚ αντιμετωπίζεται ως ιστορική ευκαιρία, με τον κόσμο της Ράγιο να δείχνει έμπρακτα ότι πιστεύει πως η ομάδα μπορεί να γράψει μια από τις πιο λαμπρές σελίδες της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x