Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε ο Νίκος Παγκάκης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με την Πάκσι, η οποία θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΣΚΑΪ.
Επεσήμανε ότι ο Νίστρουπ δεν προσανατολίζεται -τελικά- να κάνει αλλαγές στην 11άδα η οποία θα παραμείνει η ίδια αν και κατά τη διάρκεια των προπονήσεων υπήρχαν παίκτες που είχαν βάλει σε σκέψεις τον προπονητή της ομάδας.
Ανέφερε ότι το σημαντικό είναι οι παίκτες του τριφυλλιού να μην σπαταλήσουν τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουν κάτι που έγινε σε μεγάλο βαθμό στην πρώτη αναμέτρηση.
Ο Νίκος Παγκάκης έκανε ειδική αναφορά και στην προηγούμενη αναμέτρηση της ουγγρικής ομάδας σε αυτή που η Πάκσι νίκησε 4-2 την Φερεντσβάρος ένα αποτέλεσμα και μια εμφάνιση των Ουγγρων που δείχνει ότι το τριφύλλι θα πρέπει να έχει ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή στο σημερινό ματς καθώς είναι μια ομάδα περισσότερο επικίνδυνη από αυτό που οι περισσότεροι εκτιμούσαν.
Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από το κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






