Conference League

Παγκάκης: «Όλο το βάρος στη Χράντετς, απαραίτητη και η συνδρομή του κόσμου του Παναθηναϊκού»

Ο Νίκος Παγκάκης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι όλοι στον Παναθηναϊκό έχουν στρέψει την προσοχή τους στα ματς με την Κράλοβε και εξήγησε γιατί θα χρειαστεί η βοήθεια των οπαδών την Πέμπτη.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τα τελευταία δεδομένα γύρω από το αγωνιστικό κομμάτι και την προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το πρώτο ματς με την Χράντετς μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης.

«Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του να αντιμετωπίσει μια δύσκολη ομάδα, όπως η Χράντετς. Εκεί έχει πέσει όλο το βάρος. Υπάρχει η επιστροφή του Τσάπρα, ο Τετέι είναι σαφώς πιο έτοιμος και ο Νίστρουπ βλέπει το ρόστερ να γεμίζει, άρα μπορεί να επιστρέψει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις ο Παναθηναϊκός. Να πάει με τετράδα πίσω δηλαδή, όπως δούλεψε και στην Ολλανδία. Προπονήθηκε και ο Πάλμερ-Μπράουν, αλλά είναι πιο πίσω. Πέραν του Τσάπρα που θα ξεκινήσει, δύσκολα θα δούμε άλλη αλλαγή στην 11άδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε και στην απαραίτητη συνδρομή του κόσμου του «τριφυλλιού» στην προσπάθεια της Πέμπτης, προκειμένου να γίνει το ΟΑΚΑ έδρα.

Ερωτηθείς για τα μεταγραφικά, ο Παγκάκης επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει βρει ακόμα τον παίκτη που ψάχνει στον άξονα και θα τον ανεβάσει επίπεδο.

Ενώ, με αφορμή και την περίπτωση του Βιλένα, σημείωσε ότι οι «πράσινοι» θα κληθούν να βρουν και οι ίδιοι ομάδες στους παίκτες που δεν υπολογίζουν.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x