Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στο πρώτο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ 1948, μένοντας στο 1-1 στο ΟΑΚΑ, και πλέον καλείται να φύγει με τη νίκη από τη Σόφια για να εξασφαλίσει την παρουσία του στα playoffs του Conference League.
Ενόψει της ρεβάνς, ο ιδιοκτήτης της βουλγαρικής ομάδας, Τσβετομίρ Ναϊντένοφ, θέλησε να αναδείξει τη μεγάλη οικονομική διαφορά ανάμεσα στους δύο συλλόγους, συγκρίνοντας τις μεταγραφικές τους επενδύσεις.
Ο Βούλγαρος επιχειρηματίας παρουσίασε σε ανάρτησή του στα social media τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού, υπολογίζοντας πως οι «πράσινοι» έχουν διαθέσει περισσότερα από 26,7 εκατ. ευρώ για την ενίσχυσή τους το φετινό καλοκαίρι.
Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με τον ίδιο, η ΤΣΣΚΑ 1948 έχει δαπανήσει μόλις 230.000 ευρώ για δύο μεταγραφές, τον Έκτορ (200.000 ευρώ) και τον Ζιλ Μέγιερ (30.000 ευρώ), με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να αποκτώνται ως ελεύθεροι.
«Αυτές είναι οι μεταγραφές του Παναθηναϊκού αυτή τη σεζόν. Η ΤΣΣΚΑ 1948 απάντησε με τον Έκτορ για 200.000 ευρώ και τον Ζιλ Μέγιερ για 30.000, όλοι οι υπόλοιποι ήρθαν ελεύθεροι... Έχουμε κάποιες διαφορές με τους γείτονές μας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ναϊντένοφ.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






