Conference League

Συναγερμός στην Πάκσι: Αποχώρησαν τραυματίες δυο βασικοί της παίκτες πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό

Aνάμεικτα συναισθήματα άφησε στην Πάκσι η νίκη της επί της Φερεντσβάρος, καθώς δυο παίκτες της αντιπάλου του Παναθηναϊκού αποχώρησαν τραυματίες από το παιχνίδι.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Νίκησε εμφατικά, ανέβασε την ψυχολογία της ενόψει ΟΑΚΑ, αλλά προέκυψε και ανησυχία στην Πάκσι! Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού θα ταξιδέψει στην Αθήνα την Τετάρτη (29/7), καθώς μία ημέρα αργότερα αντιμετωπίζει το «τριφύλλι» στη ρεβάνς του 2-1 υπέρ των «πράσινων» στην Ουγγαρία.

Η Πάκσι, η οποία στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα επικράτησε με 4-2 της Φερεντσβάρος, έχει να διαχειριστεί δύο σοβαρά προβλήματα.

Και αυτό γιατί κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την ομάδα της Βουδαπέστης, ο Γκιόργκι Μπόγκναρ προχώρησε σε δύο αναγκαστικές αλλαγές. Συγκεκριμένα, στο 62' ο Χάραζστι αποχώρησε με ενοχλήσεις, με τον Βίντεκερ να παίρνει τη θέση του, ενώ λίγο αργότερα και ο σκόρερ των δύο τερμάτων της Πάκσι, Τζόζεφ Σάλαϊ, αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.

Οι επόμενες ημέρες θα κρίνουν τη σοβαρότητα της κατάστασης των δύο ποδοσφαιριστών και το κατά πόσο θα είναι διαθέσιμοι για τη ρεβάνς της Πέμπτης (30/7) στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x