Conference League

Ψυχρολουσία για την ΑΕΚ: Γκολ από τα αποδυτήρια για τη Ράγιο με τον Άκομαχ

Πολύ λίγη ώρα μετά τη σέντρα, η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο «Βαγέκας», καθώς ο Ιλίας Άκομαχ βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 2'.

Πολύ άσχημο ξεκίνημα για την ΑΕΚ στη Μαδρίτη, με τη Ράγιο Βαγεκάνο να βρίσκει γκολ από τα... αποδυτήρια.

Στην πρώτη ουσιαστικά επιθετική προσπάθεια της ισπανικής ομάδας, ο Άλβαρο Γκαρθία βρήκε χώρο στα αριστερά και έβγαλε σέντρα, με τον Ιλίας Άκομαχ να μένει εντελώς αμαρκάριστος στην περιοχή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, μόλις στο 2ο λεπτό.

Aξίζει να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Μαροκινού με τη φανέλα της Ράγιο, στη 10η εμφάνισή του, καθώς αγωνίζεται στην ομάδα με δανεισμό από τη Βιγιαρεάλ.

Δείτε το γκολ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x