Ισπανία

El Mundo Deportivo: «Μόνο για ανανέωση θα μιλήσει με Μέσι ο Μπαρτομέου»

Κάθετη η διοίκηση της Μπαρτσελόνα απέναντι στο αίτημα του Αργεντινού σταρ να αποχωρήσει.

Σαφή θέση απέναντι στο αίτημα του Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει έχει η Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει η El Mundo Deportivo, δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο 33χρονος άσος να πουληθεί, καθώς αυτό είναι κάτι που δεν επιθυμεί ούτε ο νέος προπονητής, Ρόναλντ Κούμαν, ούτε οι φίλαθλοι και τα μέλη του κλαμπ.

Η πλευρά του «Λέο» έχει ζητήσει συνάντηση προκειμένου να βρεθεί η φόρμουλα που θα αποχωρήσει, βλέποντας ίσως πως η προσπάθεια να φύγει ως ελεύθερος δεν έχει τύχη. Άλλωστε στο συμβόλαιο προβλέπεται ρητά η 10η Ιουνίου ως ημερομηνία μέχρι την οποία μπορούσε να φύγει δίχως αντίτιμο και αυτό δύσκολα θα αλλάξει παρότι η σεζόν ολοκληρώθηκε λόγω πανδημίας με μεγάλη καθυστέρηση.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η διοίκηση δεν έχει καμία διάθεση να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον «Λέο» για να συζητήσει αποχώρησή του από την ομάδα. Θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι μαζί του μόνο για να επεκτείνουν το συμβόλαιό του, που λήγει το 2021.

Όσο για τις φήμες πως η Μάντσεστερ Σίτι θα προσφέρει ανταλλάγματα από μια λίστα παικτών όπως οι Ζεσούς, Μαχρέζ, Ανχελίνιο, Γκαρσία και Μπερνάρντο Σίλβα, οι «μπλαουγκράνα» δεν το συζητούν καν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x