Ισπανία

Λουίς Eνρίκε: «Δύσκολη η Μπιλμπάο, ενδιαφέρον το ματς με Σίτι»

Στο μεταγραφικό κομμάτι στο σημερινό ματς της Μπαρτσελόνα με την Μπιλμπάο αλλά και την επικείμενη αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι του Γκουαρντιόλα αναφέρθηκε ο Λουίς Ενρίκε.

Ο Λουίς Ενρίκε αναφέρθηκε στο θέμα της στελέχωσης του ρόστερ, στο ματς με την Μπιλμπάο, αλλά και στην επικείμενη αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι.

«Έχουμε μια ιδιαίτερα καλή ομάδα και είμαι ευχαριστημένος με αυτό. Κάποιοι έχουν μείνει και κάποιοι έχουν γυρίσει την κατάσταση, όπως έγινε και με τον Σέρχι Ρομπέρτο, ενώ άλλοι δεν το έχουν πετύχει αυτό. Μερικοί δόθηκαν δανεικοί και μετά γύρισαν και έπαιξαν ξανά. Εξαρτάται από την θέληση του κάθε παίκτη και το πώς παίζει αυτός», τόνισε.

«Ο Σάμπερ επέλεξε πολύ σωστά με το να πάει σε μια ομάδα όπου ο προπονητής θα θέλει να παίζει (σ.σ. εννοώντας τη Γρανάδα, όπου δόθηκε το φετινό καλοκαίρι δανεικός)».

Ο 46χρονος τεχνικός μίλησε και για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο που θα διεξαχθεί σήμερα (21:15). «Θα απολαύσουμε την εμπειρία του Σαν Μαμές απέναντι σε μια ομάδα που είναι αρκετά καλή.»

Και η κουβέντα φυσικά δεν μπορούσε να μην πάει στην κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου έβγαλε την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα στον δρόμο της Μπαρτσελόνα. «Θα είναι ένα απίστευτο παιχνίδι, όμως η διοργάνωση είναι απαιτητική και εμείς ξεκινάμε ως ένα από τα φαβορί. Θα καλοσωρήσουμε στο Καμπ Νου τον Πεπ και τον Κλαούντιο Μπράβο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x