Europa Conference League

Απίστευτη Βίμποργκ, «κόλλησε» η Ρίγα

Η Βίμποργκ διέλυσε την Τορχαβν 3-0 στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, ενώ η Ρίγα έμεινε στο 1-1 με τη Ζιλ Βισέντε.

Καμία αντίσταση δεν αντιμετώπισε η Βίμποργκ απέναντι στηην Τορσαβάν, καθώς επικράτησε με 3-0 για τον πρώτο αγώνα στα προκριματικά του Europa Conference League. Ο Γιάκομπ Γιάνσεν άνοιξε το σκορ στο 21', με τους γηπεδούχους να έχουν πλήρως τον έλεγχο. Στην επανέναρξη συνέχισαν με τον ίδιο επιθετικό ρυθμό και με τον Κλιντ Λεμάν να διπλασιάζει τα τέρματα στο 48'. Τον επίλογο έγραψαν με τον Μαρακόνι Ντιόνι στο 52', σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος.

Σε ένα παιχνίδι δίχως πολλές φάσεις, Ρίγα και Βιθέντε έμειναν στο 1-1, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς. Στο 18΄οι γηπεδούχοι έπραξαν το 1-0 με τον Ντάγκλας Αουρέλιο και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε κάπως έτσι. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τη λύση με τον Μανουέλ Μποσέλι στο 63' χωρίς να αλλάξει η ροή του αγώνα.

Παιχνίδι τακτικής και διασφάλισης αποτελέσματος ήταν η αναμέτρηση μεταηξύ Βόλφσμπεργκερ και Γκζίρα, με το 0-0 να δηλώνει απολύτως την εικόνα που αντίκρισαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της αυστριακής ομάδας.

Σπουδαία νίκη έκανε η Στεάουα Βουκουρεστίου στην έδρα της Στρέντσα. Ο Γιόνας Τάμ στο 69' έδωσε τη λύση στην ομάδα του και από εκεί και πέρα προσπάθησε να διατηρήσει το αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x