Conference League

Στους... ισχυρούς του Conference League βάσει αξίας ρόστερ ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ

Στην 7η θέση των «16» του Conference League βρίσκεται ο Ολυμπιακός με βάση την αξία του ρόστερ του, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι αρκετά πιο κάτω.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ συνεχίζουν στους «16» του Conference League, με τους Πειραιώτες να μπαίνουν στην κλήρωση ως ανίσχυροι και τους Θεσσαλονικείς ως ισχυροί - με την κληρωτίδα να βγάζει Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ντινάμο Ζάγκρεμπ αντίστοιχα.

Με βάση πάντως την αξίας των ρόστερ τους, τα πράγματα θα ήταν οριακά ανάποδα.

Σύμφωνα με το Transfermarkt, η αξία των Πειραιωτών φτάνει τα 117 εκατομμύρια ευρώ, που του φέρνει στην 7η θέση της σχετικής λίστας, πίσω από Άστον Βίλα, Φιορεντίνα, Λιλ, Φενέρμπαχτσε, Άγιαξ και Κλαμπ Μπριζ.

Από την άλλη, οι Θεσσαλονικείς εντοπίζονται στην αμέσως επόμενη θέση μαζί με την αντίπαλό τους, καθώς η ιστοσελίδα κοστολογεί τις δύο ομάδες στα 71 εκατομμύρια!

Ακολουθούν Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και Στουρμ Γκρατς, ενώ πολύ πιο χαμηλά βρίσκουμε Βικτόρια Πλζεν, Μακάμπι Χάιφα, Μόλντε, Σερβέτ και Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού να είναι τελευταία με μόλις 20 «χαρτιά» - σχεδόν το 1/6 από το ρόστερ της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Conference League: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στα ακριβότερα ρόστερ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x