Europa Conference League

Άρης: «Το πιστεύουμε και μπορούμε, δεν έχει τελειώσει τίποτα»!

Ανακοίνωση προκειμένου να τονώσει το κλίμα και να δείξει την πίστη της ενόψει της ρεβάνς, εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης μετά την ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Το πιστεύουν στον Άρη! Το έργο των «κιτρίνων» για πρόκριση στα playoffs του Europa Conference League είναι δεδομένα πολύ δύσκολο μετά την ήττα (2-0, 4/8) από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ωστόσο, πιστεύουν ότι μπορεί να γίνει η ανατροπή στη ρεβάνς του «Κλ. Βικελίδης» (11/8), όπως διατράνωσαν μέσω σχετικής ανακοίνωσης που εξέδωσαν.

«Το πιστεύουμε και μπορούμε! Δεν έχει τελειώσει τίποτα», αναφέρουν χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, οι Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Άρη:

«Το πρώτο παιχνίδι με την Maccabi Tel Aviv ανήκει στην παρελθόν. Μπορεί το αποτέλεσμα της αναμέτρησης στο Ισραήλ να μας στεναχώρησε, όμως έχουμε γυρίσει σελίδα και κοιτάμε μπροστά.

Την ερχόμενη Πέμπτη θα διεξαχθεί η ρεβάνς στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ήδη έχουμε αρχίσει να μετράμε αντίστροφα για τον αγώνα της 11ης Αυγούστου.

Σ' ένα ακόμη ραντεβού με την ευρωπαϊκή μας ιστορία, στο δικό μας ''σπίτι'', ομάδα και κόσμος μια ''γροθιά'', με αποφασιστικότητα θα τα δώσουμε όλα για την ανατροπή και την πρόκριση στα Play-offs του UEFA Europa Conference League.

Η επιχείρηση-ανασύνταξη θα ξεκινήσει από αύριο, καθώς σήμερα είναι μέρα ξεκούρασης και αποφόρτισης για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Η προπόνηση του Σαββάτου (06/08) θα είναι πρωινή και θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Το πιστεύουμε και μπορούμε! Δεν έχει τελειώσει τίποτα…
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x