Europa Conference League

Βελέζ-ΑΕΚ: Ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία για την μετάδοση του αγώνα

Λίγες ώρες πριν την σέντρα του πρώτου αγώνα της ΑΕΚ με τη Βελέζ, δεν έχει επέλθει συμφωνία για την τηλεοπτική κάλυψη του.

Ακόμη παραμένει άγνωστο εάν τελικά θα μπορέσουν οι οπαδοί της ΑΕΚ να παρακολουθήσουν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Όπως ενημέρωσε η Ένωση, λίγες ώρες πριν τη σέντρα του ματς δεν έχει επέλθει συμφωνία για την τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρησης.

Τα δικαιώματα του ματς ανήκουν σε μια βοσνιακή μανατζερική εταιρία της οποίας οι απαιτήσεις μέχρι και ήταν τρελές. Η ΑΕΚ ζήτησε από τη Βελεζ να μεσολαβήσει ώστε να υπάρξει μια λογική λύση, με αμοιβαιότητα ως προς τα τηλεοπτικά δικαιώματα και της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο, το αποτέλεσμα ήταν... μηδέν.

Η Cosmote προσπαθεί, αλλά λύση δεν έχει βρεθεί, την ίδια στιγμή που -όπως γίνεται αντιληπτό- τα περιθώρια για να υπάρξει και εμπορική εκμετάλλευση από το κανάλι στενεύουν.

Η ουσία είναι ότι λίγες ώρες πριν τον ματς, υπάρχουν περιθώρια εύρεσης λύσης για την τηλεοπτική μετάδοση του ματς έστω και την τελευταία στιγμή, όπως επισημαίνουν άνθρωποι της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x