Europa Conference League

Ίβιτς: «Θα είναι εντελώς διαφορετικό το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη»

Την άποψη πως η πρόκριση δεν έχει κριθεί μετά τη νίκη της ομάδας του με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι με τον Άρη, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ευχαριστημένος με την βελτίωση που παρουσίασε η ομάδα του κόντρα στον Άρη, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Βλάνταν Ίβιτς.

Επιπλέον, ο Σέρβος τόνισε πως περιμένει διαφορετικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, χαμηλώνοντας τους τόνους ενόψει της ρεβάνς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ:

«Κάναμε αρκετά καλό παιχνίδι αλλά συνεχίζουμε να έχουμε πράγματα τα οποία μπορούμε να τα βελτιώσουμε. Παίξαμε βάσει της φιλοσοφίας που θέλουμε. Κερδίσαμε το παιχνίδι, έχουμε ένα ακόμη στη Θεσσαλονίκη το οποίο θα είναι εντελώς διαφορετικό από το σημερινό. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα παρουσίασε βελτίωση κι αυτό θέλουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Για την απόδοση του Ζάχαβι: «Ήρθε για να μας βοηθήσει και είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος δουλεύει σκληρά. Δε νομίζω ότι είναι απαραίτητο να μιλήσω για τον Ζάχαβι γιατί όλοι ξέρουν ποιος είναι. Δεν είναι ακόμη στην κατάσταση που θέλει, γι’ αυτό έπαιξε μόλις 30 λεπτά. Θα παίξει περισσότερο στον δεύτερο αγώνα εφόσον του το επιτρέψει η φυσικά κατάστασή του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x