Europa Conference League

Έπιασε ΠΑΟΚ και κορυφή η Σλόβαν και... περιμένει

Το 4-1 επί της Λίνκολν ανέβασε την Σλόβαν Μπρατισλάβας στην κορυφή του 6ου ομίλου του Europa Conference League και πλέον οι Σλοβάκοι βλέπουν... Τούμπα.

Αναμενόμενα άνετο ήταν το πέρασμα της Σλόβαν Μπρατισλάβας από το Γιβρταλτάρ, με την ομάδα του Βλάντιμιρ Βάις να επικρατεί 4-1 της Λίνκολν.

Έτσι, έπιασε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή του 6ου ομίλου του Europa Conference League και άφησε στο -1 την Κοπεγχάγη, με το αποτέλεσμα της Τούμπας να κρίνει που θα βρει την Σλόβαν το πέρας της αγωνιστικής.

Οι Σλοβάκοι πήραν το προβάδισμα στο 17ο λεπτό, όταν ο Γκριν τελείωσε τη φάση μετά από κλέψιμο του Τσάβριτς στην αντίπαλη άμυνα.

Ο Άγγλος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του οκτώ λεπτά αργότερα μετά από κακή απομάκρυνση αμυντικού, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους κατάφεραν να φτάσουν στη μείωση του σκορ, με τον Ρόι Τσιπολίνα να σκοράρει για να βάλει ξανά τη Λίνκολν.

Στο 61ο λεπτό, ο Γουόκερ είχε δοκάρι και έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει, ωστόσο κάπου εκεί... ξύπνησαν ξανά οι φιλοξενούμενοι.

Ο Τσάβριτς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 στο 67', με τον Μραζ να βάζει και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ στο 71’.



Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Λίνκολν (Μ. ΜακΈλγουι): Σολέρ, Γουάιζμαν, Γ. Τσιπολίνα (75’ Γιαχάγια), Ρ. Τσιπολίνα, Τοσκάνο, Τορίγια, Ρόσα, Γουόκερ, Μπρίτο (54’ Ανιόν), Γκόμεθ, Καραλέρο (75’ Αράιθα).

Σλόβαν Μπρατισλάβας (Βλ. Βάις): Τσόβαν, Μεντβέντεφ, Κάσια, Αμπένα, Μποζίκοφ, Ζμραλ, Κανκάβα, Ράμπιου (76’ Άγκμπο), Τσάβριτς, Χεντί (58’ Μραζ), Γκριν (76’ Βάις).

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου

1.Σλόβαν Μπρατισλάβας 7 (8-5)
2.ΠΑΟΚ 7 (5-2)
3.Κοπεγχάγη 6 (4-4)
4.Λίνκολν 0 (2-11)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x