Europa Conference League

Μπίσεσβαρ: «Στόχος η πρώτη θέση, μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Οι δηλώσεις του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του Κοπεγχάγη-ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθεί από την Κοπεγχάγη για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League, με τον μεσοεπιθετικό του Δικεφάλου, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να μιλάει στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας ότι πρέπει να νικήσει η ομάδα του και να κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό λέγοντας πως υπάρχει ακόμη χρόνος μέχρι το ματς.

«Πιστεύω πως θα χρειαστεί να παίξουμε με ένταση απέναντι σε μια καλή ομάδα που θέλει την μπάλα και της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσουν να κάνουν το παιχνίδι τους, αλλά το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κι εμείς. Αν τα καταφέρουμε, πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Στόχος μας είναι η πρώτη θέση του ομίλου, το ίδιο ισχύει και για την Κοπεγχάγη. Θα δούμε ποιος θα είναι καλύτερος στο γήπεδο. Η Κοπεγχάγη είναι καλή ομάδα, έχει ποιοτικούς παίκτες όπως κι εμείς. Ελπίζω να κερδίσουμε και μετά να τους περιμένουμε στην έδρα μας. Έχουμε 23 παίκτες εδώ και όλοι είναι έτοιμοι να αγωνιστούν. Ο κόουτς θα αποφασίσει ποιοι θα παίξουν. Σεβόμαστε την Κοπεγχάγη, αλλά θέλουμε να τους δείξουμε ποιος είναι καλύτερος. Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι την Κυριακή, οπότε έχουμε αρκετό χρόνο μέχρι τότε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x