Europa Conference League

Μπρόντιτς: «Έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα, αλλά θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να περάσουμε τον ΠΑΟΚ»

Ο Φραν Μπρόντιτς έδωσε στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ το προβάδισμα για την πρόκριση, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι ο ΠΑΟΚ διαθέτει ατού και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και στα δύο ματς.

Συγκρατημένα αισιόδοξος εμφανίστηκε στην συνέντευξη που έδωσε στην «Sportske Novosti» ο Φραν Μπρόντιτς, αναφορικά με την πιθανότητα πρόκρισης της Ντινάμο Ζάγκρεμπ με τον ΠΑΟΚ.

Με τον Κροάτη σέντερ φορ να εξηγεί γιατί θεωρεί την ομάδα του ικανή να περάσει τον «δικέφαλο του Βορρά», αλλά και να επισημαίνει πως ο αντίπαλος έχει την ποιότητα να την δυσκολέψει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπρόντιτς:
Για το ποιος ειναι το φαβορί για την πρόκριση στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ: «Είμαστε το φαβορί στο Ζάγκρεμπ, και αυτοί θα είναι στη Θεσσαλονίκη. Οι πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση ειναι μοιρασμένες, αλλά έχουμε ευρωπαϊκή εμπειρία με το μέρος μας, άλλωστε αυτή η ομάδα έπαιξε στο Champions League και γι' αυτό θα μας έδινα ένα μικρό πλεονέκτημα».

Για το οτι θα χρειαστεί να επαναλάβουν τις εμφανίσεις που έκαναν με την Μπέτις: «Ναι, πρέπει να είμαστε σε υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο. Η Μπέτις είναι δυνατή ομάδα και με βάση αυτά που είδα και από τους Ισπανούς και από τους Έλληνες, η Μπέτις μου άφησε καλύτερη εντύπωση, μου φαίνεται ότι είναι πιο δυνατή ομάδα από τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι Έλληνες είναι αδύναμοι, εξάλλου είναι δυνατοί και έχουν τα ατού τους και θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά και στα δύο παιχνίδια για να περάσουμε».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια της Ντινάμο μετά την ισοπαλία στην Όσιγεκ και το αν θεωρεί γκέλα ή κέρδος αφού ήρθε η ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό: «Όταν το δούμε μέσα από το πρίσμα της κούρσας για τον τίτλο, τότε σίγουρα χάσαμε δύο βαθμούς. Ωστόσο, αν ξέρουμε ότι ξεφύγαμε στο τέλος και ότι «πήραμε» αυτό το σημείο, τότε μπορεί να το δούμε διαφορετικά. Βασικά, το κλίμα είναι καλό, δεν έχουμε «βουλιάξει», μένουν πολλά παιχνίδια ακόμα μπροστά μας».

Για τα σκαμπανεβάσματα φέτος που έχει η Ντινάμο από την αρχή της σεζόν: «Δεν ξέρω, είναι πραγματικά δύσκολο να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση. Έχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες, έχουμε ευρύ ρόστερ, δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις. Υπάρχει μεγάλος αριθμός αγώνων, είμαστε ακόμα στο παιχνίδι και στις τρεις διοργανώσεις, θέλουμε να πάμε μέχρι το τέλος σε κάθε μία».

Για τα δυο ντέρμπι που έρχονται στο πρωτάθλημα σε Χάιντουκ και Ριέκα: «Θα πρέπει να κερδίσουμε. Αλλά πιστέψτε με, ο τίτλος θα κριθεί από αυτά τα άλλα, «μικρά» ματς! Απομένουν 11 αγωνιστικές ακόμα, εμείς όμως έχουμε 12 παιχνίδια, θα είναι εξίσου δύσκολο για όλους μας σε κάθε ματς. Αυτή τη σεζόν επιβεβαιώθηκε ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στο κροατικό πρωτάθλημα, κανείς δεν μπορεί να κερδίσει βαθμούς εύκολα ή να ξέρει ότι θα πάρει το ματς εκ των προτέρων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x