Europa Conference League

Νικολακόπουλος: «Έτοιμος για όλα ο Ολυμπιακός, φαβορί για την ενδεκάδα ο Γιόβετιτς»

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει Φενέρμπαχτσε μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται ήδη στην Κωνσταντινούπολη και ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε τα τελευταία νέα των Πειραιωτών ενόψει της κρίσιμης ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε.

Προσεγγίζοντας το αυριανό ματς, ο ρεπόρτερ εξέφρασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την άποψη ότι οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να είναι πραγματικά έτοιμοι για όλα, είτε αυτό σημαίνει μια μάχη έως το τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας, είτε για παράταση, όπως συνέβη με τη Μακάμπι στον προηγούμενο γύρο, είτε για πέναλτι.

Σχολίασε επίσης ότι η Φενέρ λογικά θα είναι καλύτερα σε σχέση με το Καραϊσκάκη, ούσα πλέον κομπλέ και βέβαια στο γήπεδό της, με τον κόσμο της.
Αναφορικά με την ενδεκάδα, είπε πως υπάρχει η εκτίμηση ότι φαβορί για την ενδεκάδα είναι ο Γιόβετιτς, άρα θα μείνουν στον πάγκο ο Όρτα με τον Μασούρα – με τον Ολυμπιακό να έχει δύο αλλαγές, Ποντένσε και Ντόη αντί Μασούρα και Ρέτσου αντίστοιχα.

Τέλος, τόνισε πως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης και στο ματς της Πόλης, και την επομένη στη Νιόν για το Ολυμπιακός Κ19-Ναντ Κ19.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x