Conference League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός με Ιταλούς είχε τις μεγαλύτερες στιγμές του στην Ευρώπη»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού μεγάλου τελικού στο Conference League κόντρα στη Φιορεντίνα, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Με αφορμή τη σημερινή προπόνηση της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, αναφέρθηκε στις προετοιμασίες που έχουν γίνει στα αποδυτήρια της ΑΕΚ στη OPAP Arena, καθώς οι Πειραιώτες είναι η γηπεδούχος ομάδα, και υπάρχει έντονο το ερυθρόλευκο στοιχείο, με το σήμα του συλλόγου, το λιοντάρι, τα ονόματα των παικτών πάνω από τις θέσεις. Μόνο τα καθίσματα έχουν παραμείνει κιτρινόμαυρα.

Παρεμπιπτόντως, σχολίασε ότι με τις ιταλικές ομάδες ο Ολυμπιακός έχει ίσως τις μεγαλύτερες χαρές, αλλά και τις πιο πικρές στιγμές του στα Κύπελλα Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, θύμισε την πρόσφατη πρόκριση επί της Μίλαν, εκείνη με την Κάλιαρι που ήταν η πρώτη μεγάλη πρόκριση της ομάδας επί Γουλανδρή, το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας και ελληνικού συλλόγου στην Ευρώπη με τη Μίλαν το 1960 στον Πειραιά (2-2), τα «διπλά» στη Ρώμη επί της Λάτσιο και στο Παλέρμο επί της Γιουβέντους.

Υπάρχουν, όμως, και ο αποκλεισμός από τη Γιουβέντους με το γκολ του Κόντε στο ’85 και την πιο βαριά ήττα στην ιστορία του από τους «μπιανκονέρι».

Ακούστε και τι είπε για τον Μεντιλίμπαρ που έχει από κοντά όλες τις μέρες τον Ορτέγκα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x