Europa Conference League

Μεντιλίμπαρ: «Mας επηρέασε το πέναλτι - Έχουμε τις ίδιες πιθανότητες πρόκρισης με τη Φενέρμπαχτσε»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με σκορ 3-2 επί της Φενέρμπαχτσε για τα προημιτελικά του Conference League.

To πρώτο βήμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Conference League έκανε ο Ολυμπιακός, καθώς επικράτησε 3-2 της Φενέρμπαχτσε στο Φάληρο και πηγαίνει με το αβαντάζ στη ρεβάνς του «Σουκρού Σαράτσογλου».

Μετά το τέλος του ματς ο προπονητής των Πειραιωτών, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε ότι η ομάδα του επηρεάστηκε από τη φάση του πέναλτι το οποίο έδωσε το έναυσμα της αντεπίθεσης της Φενέρ, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι πλέον μοιρασμένες.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βάσκου τεχνικού:

«Η αλήθεια είναι πως κερδίσαμε ένα δύσκολο ματς. Καλό αποτέλεσμα, πήραμε νίκη σε ένα ματς που δεν είχαμε την σίγουρη. Ήμασταν με 3-0 μπροστά και πιστέψαμε πως είχαμε προκριθεί, τώρα πρέπει να παλέψουμε για την πρόκριση στο 2ο ματς.

Νομίζω πως το πέναλτι μας επηρέασε. Ήμασταν πολύ καλοί, είχαμε τον έλεγχο. Δημιουργούσαμε μόνο κίνδυνο χωρίς να απειλούμαστε. Από το πέναλτι και μετά άρχισε να απειλεί ο αντίπαλος. Κομβική η στιγμή του πέναλτι.

Τις ίδιες πιθανότητες έχουμε για πρόκριση, ίσως ένα μικρό πλεονέκτημα. Παίζουμε εκτός και αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο. Θα παίξουμε όπως με τη Φερεντσβάρος και τη Μακάμπι.».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x