Europa Conference League

Τσορμπατζόγλου: «Η πιθανή ενδεκάδα για Μπεϊτάρ - Θα έρθει από τον πάγκο ο Σαμάτα»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μετέφερε το κλίμα μία ημέρα πριν τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μπεϊτάρ στο Ισραήλ, όπως και τις σκέψεις του Ραζβάν Λουτσέσκου για την ενδεκάδα.

Το κλίμα, αλλά και τις καιρικές συνθήκες, που επικρατεί στο Ισραήλ μία ημέρα πριν τη ρεβάνς με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή του Τάσου Νικολόπουλου, ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ στάθηκε επίσης και στις σκέψεις του Ραζβάν Λουτσέσκου για την ενδεκάδα, λέγοντας πως ο Σαμάτα θα έρθει από τον πάγκο.

«Ο καιρός είναι καλός, δρόσισε από όταν έπεσε ο ήλιος και αύριο έτσι θα είναι. Η Μπεϊτάρ προσπαθεί να περάσει ότι είναι το αουτσάιντερ και ότι δεν θα γίνει κάτι αν αποκλειστούν, κάτι που δεν ισχύει στον ΠΑΟΚ. Στην προπόνηση ήταν χαλαροί, γελούσαν, ήταν ευχάριστο το κλίμα», είπε αρχικά.

Αναφέρθηκε επίσης στο πιθανό σχήμα του ΠΑΟΚ και το ότι όλα δείχνουν πως ο Σαμάτα θα έρθει από τον πάγκο. Επίσης, στο γήπεδο αναμένεται να βρίσκονται και περίπου διακόσιοι οπαδοί του δικέφαλου του βορρά.

Τέλος, στα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα από Ιταλία για τον Τζίμα και τη Μίλαν, προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα κάτι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x