Europa Conference League

Ο… εφιάλτης Μπόντο/Γκλιμτ ξανά στον δρόμο της Ρόμα!

Αντιμέτωπη με τον... φετινό της εφιάλτη, Μπόντο/Γκλιμτ, έφερε τη Ρόμα η κληρωτίδα για τους «8» του Europa Conference League.

Το εμπόδιο της Μπόντο/Γκλιμτ θα κληθεί να προσπεράσει η Ρόμα, προκειμένου να προκριθεί στα ημιτελικά του Europa Conference League. Υπό άλλες συνθήκες θα θεωρούταν μια καλή κλήρωση. Μόνο τέτοια δεν όμως για τους Ρωμαίους, οι οποίοι πριν από λίγους μήνες βίωσαν από πρώτο χέρι τη δυναμική των Νορβηγών.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στον 3ο όμιλο της διοργάνωσης, με την Μπόντο/Γκλιμτ να σοκάρει δις την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο. Αρχικά, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής όπου τη διέσυρε 6-1 εντός έδρας, με το όνομά της να ακούγεται δυνατά σ' όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη. Παρόλα αυτά, η Ρόμα δεν φάνηκε να παίρνει το μάθημά της, καθώς μετέπειτα δεν κατάφερε να νικήσει ούτε στο «Ολίμπικο», με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 2-2.

Για την ιστορία, η Ρόμα τα πήγε καλύτερα κόντρα στις υπόλοιπες του ομίλου (Ζόρια και ΤΣΣΚΑ Σόφιας), καταλαμβάνοντας την 1η θέση του ομίλου, με την Μπόντο/Γκλιμτ να ακολουθεί δεύτερη και στο -1. Μένει να φανεί πόσο «διψασμένο» για… εκδίκηση είναι το σύνολο του Μουρίνιο.

Θυμηθείτε τις δύο φετινές συναντήσεις των Μπόντο/Γκλιμτ και Ρόμα:





Το... see you again της Μπόντο/Γκλιμτ στη Ρόμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x