Europa Conference League

Τερζής: «Θέλουμε νίκη με καλή εμφάνιση - Χρειάζεται προσοχή η Αραράτ»

Ο Τόλης Τερζής μίλησε στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου πριν το ματς με την Αραράτ στην Αρμενία.

Νίκη με καλή εμφάνιση θέλει ο Άρης στην Αρμενία κόντρα στην Αραράτ, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Τόλης Τερζής μίλησε στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου πριν το ματς.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στα καλά στοιχεία της Αραράτ, η οποία χρειάζεται πάντως προσοχή από τους Θεσσαλονικείς.

«Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Δουλεύουμε περίπου 1,5 μήνα και έχουμε φτάσει σε ένα αρκετά καλό επίπεδο, προσθέτοντας και αρκετά νέα πρόσωπα. Κάτι που είπα στους παίκτες είναι ότι τα τελευταία χρόνια ο Άρης χάνει τις προκρίσεις στα εκτός έδρας παιχνίδια. Μιλήσαμε με τα παιδιά και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα. Θέλουμε νίκη με καλή εμφάνιση, ώστε να πάμε ήρεμα την επόμενη εβδομάδα για τον δεύτερο αγώνα στο γήπεδό μας, μαζί με τον κόσμο μας», είπε αρχικά.

«Έχουμε δει τον αντίπαλο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, όπως και περσινές εμφανίσεις. Έχουν μεγάλη ταχύτητα μπροστά και ειδικά συγκεκριμένοι παίκτες που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Για τον Αηδόνη που έμεινε εκτός λίστας: «Είναι μία μεταγραφή που κάναμε πριν έναν μήνα. Είναι επένδυση για το μέλλον. Δουλεύει αλλά έχει πολλά να βελτιώσει. Έπαιξε σε όλα τα φιλικά. Άλλο φιλικό όμως και άλλο επίσημο τέτοιου επιπέδου. Θα πάρει τις ευκαιρίες του όταν βελτιώσει όσα έχουμε συζητήσει. Θα παίξει μέσα στη χρονιά. Επέλεξα σε αυτό το ματς να πάμε περισσότερο με εμπειρία και ταχύτητα, λόγω και της ταχύτητας που έχει η Αραράτ στην επίθεση».

Για την παρουσία λίγων Ελλήνων στο ρόστερ: «Είναι ένα θέμα που το κάναμε κουβέντα το καλοκαίρι με τον πρόεδρο και τον αθλητικό διευθυντή. Οι μεταγραφές δεν τελείωσαν ακόμα, οπότε είναι κάτι που θα το δούμε ξανά».

Για το αν υπάρχει ο φόβος υποτίμησης της Αραράτ: «Έχουμε κάνει το τελευταίο διάστημα πολλές κουβέντες με τους παίκτες για αυτό ακριβώς. Τόσο εγώ όσο και ο Γιώργος Γκουγκουλιάς. Θέλουμε να το αποφύγουμε. Οι παίκτες βρίσκονται στο 100% της συγκέντρωσής τους και αυτό θα έχουμε αύριο στο παιχνίδι».

Για την αρχική ενδεκάδα: «Οι περισσότεροι θα είναι από το περσινό ρόστερ, συν κάποια νέα πρόσωπα που έχουν αρκετό χρόνο μαζί μας και γνωρίζουν ακριβώς τί θέλουμε να κάνουμε. Δεν έχουν όλοι τον ίδιο βαθμό ετοιμότητας».

Για τον τραυματισμό του Μπράμπετς: «Αποφάσισα αμέσως μία μέρα μετά τον τραυματισμό του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x