Europa Conference League

Το προφίλ των πιθανών αντιπάλων του ΠΑΟΚ

Μία εκ των Ντουντελάνζ ή Μποχέμιανς θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Αντιμέτωπος είτε με τη Ντουντελάνζ από το Λουξεμβούργο είτε με την Μποχέμιανς από την Ιρλανδία θα βρεθεί ο ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League, όπου συμμετέχει απευθείας.

Η Ντουντελάνζ ήταν δευτεραθλήτρια στο Λουξεμβούργο. Ιδρύθηκε το 1991, χρώματά της είναι το άσπρο, το κίτρινο και το μαύρο και έδρα της το «Stade Jos Nosbaum» (2.500 θεατών). Στην ιστορία της έχει κατακτήσει 14 φορές το πρωτάθλημα και άλλες 8 το Κύπελλο. Προπονητής της είναι ο Πορτογάλος Κάρλος Φανγκέιρο και διαθέτει πολλούς παίκτες στην εθνική ομάδα της χώρας. Τις δύο τελευταίες σεζόν έκανε τις καλύτερες πορείες στην ιστορία της στην Ευρώπη φτάνοντας στους ομίλους του Europa League. Μάλιστα, το 2018/19 αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό, από τον οποίο γνώρισε δύο ήττες (0-2 και 5-1).

Η Μποχέμιανς ήταν δευτεραθλήτρια στην Ιρλανδία το 2020. Ιδρύθηκε το 1890 και χρώματά της είναι το κόκκινο και το μαύρο, ενώ αγωνίζεται στο «Dalymount Park» του Φίμπσμπορο (3.500 θεατών). Προπονητής της είναι ο Ιρλανδός Κιθ Λονγκ και στο ρόστερ της έχει μόνο παίκτες από το Ηνωμένο Βασίλειο, έναν Νιγηριανό και έναν από τη Μαδαγασκάρη. Στην Ευρώπη δεν έχει περάσει ποτέ κατά το παρελθόν πέρα από τον δεύτερο γύρο διοργάνωσης. Στον πρώτο γύρο απέκλεισε φέτος τη Στιάρναν από την Ισλανδία με νίκη 3-0 εντός και 1-1 εκτός έδρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x