Europa Conference League

Αγκάλιασε την πρόκριση η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Ίβιτς και… βλέπει Άρη

Χωρίς να συναντήσει απολύτως κανένα πρόβλημα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Ίβιτς επικράτησε 3-0 της Ζίρα στο Αζερμπαϊτζάν και είναι με το ένα πόδι στον 3ο προκριματικό του Conference League και τον... Άρη.

Η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας σε συνδυασμό με την εξαιρετική παρουσία στον αγωνιστικό χώρο του Μπακού, έφεραν την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ένα βήμα μακριά από την πρόκριση στον 3ο προκριματικό του Conference League. Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς επικράτησε 3-0 της Ζίρα εκτός έδρας και επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί.

Πλέον το ενδιαφέρον των Ισραηλινών στρέφεται εκτός από την θεωρητικά τυπική ρεβάνς, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αφού θυμίζουμε ότι στην επόμενη φάση θα διασταυρωθούν με τον νικητή του ζευγαριού, Άρης-Γκόμελ.

Τα πράγματα εξελίχθηκαν εξαιρετικά για τον Σέρβο τεχνικό, που είδε τον Κανικόφσκι στο 19' να ανοίγει το σκορ. Τρία λεπτά αργότερα την σκυτάλη ανέλαβε ο Γιοβάνοβιτς για το 2-0, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ξανά ο ίδιος παίκτης στο 54'.

Στα υπόλοιπα αξιοσημείωτα παιχνίδια που ξεκίνησαν στις 19:00 και νωρίτερα, η Λεχ Πόζναν διέλυσε (5-0) την Ντιναμό Μπατούμι στην Πολωνία, ενώ και η Μόλντε ουσιαστικά προκρίθηκε, αφού σκόρπισε (4-1) την Έλφσμποργκ. Από την άλλη, έκπληξη προκάλεσε η νίκη (1-0) της άσημης Σαμπουρτάλο στη Γεωργία, απέναντι στην έμπειρη Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x