Europa Conference League

Αμπάσοφ: «Δεν έχουμε χάσει την ελπίδα μας μετά το πρώτο ματς»

Ο Σαμίρ Αμπάσοφ, τεχνικός της Νέφτσι Μπακού, υποστήριξε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει στο θέμα της πρόκρισης, ενώ μίλησε και για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου, αλλά και τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση παρά την ήττα στο πρώτο ματς με 1-0 από τον Ολυμπιακό μίλησε ο τεχνικός της Νέφτσι Μπακού, Σαμίρ Αμπάσοφ.

«Mιλήσαμε με τους ειδικούς που φροντίζουν το χορτάρι. Κοιτάζουν να φτιάξουν κάπως την εικόνα του αγωνιστικού χώρου. Μου εξήγησαν το γιατί. Το γήπεδο δεν είναι σε καλή κατάσταση λόγω καιρού και προπονήσεων που έκανε η Εθνική Τουρκίας.

Υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι. Ελπίζουμε πως όλα θα είναι καλά. Εμείς είμαστε έτοιμοι ακόμα και για τη διαδικασία των πέναλτι. Όσο για τον Ολυμπιακό ήταν απόφαση των ανθρώπων του να μην προπονηθούν εδώ. Δεν ξέρω το γιατί. Δεν νομίζω πως έχει σχέση με εμάς. Σεβόμαστε την απόφασή τους»
, είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, κάλεσε τους οπαδούς να στηρίξουν τη Νέφτσι για να κυνηγήσει την ανατροπή και την πρόκριση: «Έχουμε μπροστά μας το δεύτερο παιχνίδι, είμαστε καλά προετοιμασμένοι και θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό στο Μπακού με μεγάλο κίνητρο. Θέλω να ζητήσω κάτι από τους οπαδούς: Χρειαζόμαστε τη στήριξη σας στο παιχνίδι και μπορείτε να μας βοηθήσετε πολύ. Δεν έχουμε χάσει την ελπίδα μας μετά το πρώτο ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x