Δύσκολο χαρακτήρισε το παιχνίδι της Τετάρτης με την ΑΕΚ ο τεχνικός της Έβερτον, Ντέιβιντ Μόγες, γιατί όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα η Ένωση «…έχει αποδείξει πως ξέρει να παίρνει αποτελέσματα».
«Ποτέ δεν πιστεύω ότι τα παιχνίδια είναι εύκολα. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Περιμένουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς και η ΑΕΚ έχει αποδείξει ότι ξέρει να παίρνει αποτελέσματα, όπως με την Μπενφίκα. Δε βλέπω την ώρα για το ματς. Το γήπεδο είναι εκπληκτικό, φέτος έχουμε παίξει σε ωραία γήπεδα και περιμένουμε αυτό το ματς. Έχουμε παρακολουθήσει την ΑΕΚ σε πολλά ματς, ξέρουμε τους παίκτες της, μπορεί να υπάρχουν κάποιες αλλαγές και το πιο σημαντικό είναι να επικεντρωθούμε στη δική μας ομάδα και τη δική μας απόδοση», πρόσθεσε ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας.
«Ποτέ δεν πιστεύω ότι τα παιχνίδια είναι εύκολα. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Ο Κόλντγουελ είναι αμφίβολος. Για τον Σαχά ελπίζουμε ότι θα καταφέρει να παίξει», τόνισε.
Ο Ντέιβιντ Μόγες στάθηκε στην κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ. «Γνωρίζουμε ότι ο αγωνιστικός χώρος στο ΟΑΚΑ δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση. Δεν το έχω δει ακόμη, θα το δω μετά το τέλος της συνέντευξης», δήλωσε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα του.
«Οι καιροί είναι δύσκολοι στα οικονομικά για όλους τους συλλόγους αλλά δε θέλω να μιλήσω για αυτά τα πράγματα. Εγώ νόμιζα ότι είχαμε κέρδος πέρυσι, εσείς μου λέτε ότι είχαμε ζημία.
Το Europa League είναι σημαντικό. Αφού δεν μπορούμε να είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι πολύ σημαντικό να είμαστε εδώ. Από εκεί και πέρα εγώ δεν κοιτάω τα οικονομικά, εγώ θέλω να κερδίζω τίτλους», κατέληξε.
Κάχιλ: «Δύσκολο παιχνίδι»
Τους παίκτες της Έβερον στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα εκπροσώπησε ο Τιμ Κάχιλ ο οποίος –όπως και ο προπονητής του- χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι με την ΑΕΚ.
«Είναι ένα δύσκολο ματς, σίγουρα. Όσο και να θέλουμε να πάμε καλά στην Αγγλία, έχουμε ως στόχο να πάμε καλά και στην Ευρώπη. Ξέρουμε ότι η Μπενφίκα έχασε εδώ από την ΑΕΚ, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε», τόνισε ο παίκτης της Έβερτον και συνέχισε:
«Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα και μπορεί να πάρει καλά αποτελέσματα κόντρα σε μεγάλες ομάδες όπως η Μπενφίκα. Όλες οι ομάδες δέχονται γκολ. Αυτό που θέλουμε είναι να δείξουμε τις δυνάμεις μας απέναντι στις αδυναμίες τους. Ελπίζουμε ότι θα πετύχουμε περισσότερα γκολ από όσα θα δεχθούμε.
Το σημαντικό σε τέτοιες διοργανώσεις είναι να πάρεις την πρόκριση όσο το δυνατόν πιο νωρίς. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι για να τα καταφέρουμε αύριο. Δε θα είναι εύκολο, αλλά ελπίζουμε ότι θα νικήσουμε για να προσηλωθούμε στη συνέχεια στις εγχώριες υποχρεώσεις μας.
Δε θα αφήσουμε να μας επηρεάσει το ματς με την Λίβερπουλ. Κρατάμε την απόδοση και την επιθυμία μας για καλό ποδόσφαιρο, παίξαμε με μια μεγάλη ομάδα και κρατάμε μόνο τα θετικά από αυτό τον αγώνα.
Τα γκολ θα έρθουν. Το σημαντικό είναι να έρχονται οι ευκαιρίες. Δεν με απασχολεί αν θα σκοράρω εγώ ή κάποιος άλλος. Πρέπει να δουλεύω σκληρά. Σίγουρα θα μου άρεσε να σκοράρω πάντα και είμαι σίγουρος ότι τα γκολ θα έρθουν», πρόσθεσε ο Κάχιλ.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






