Europa League

Μπόλονι:''Ρεν, ΠΑΟΚ και Ραπίντ διεκδικούν την 3η θέση''

Ο προπονητής της Ρεν, Λαντισλάου Μπόλονι, πιστεύει ότι η γαλλική ομάδα θα παλέψει με τον ΠΑΟΚ και τη Ραπίντ για την τρίτη θέση του ομίλου, την τελευταία η οποία οδηγεί στην πρόκριση

Ο προπονητής της Ρεν, Λαντισλάου Μπόλονι, πιστεύει ότι η γαλλική ομάδα θα παλέψει με τον ΠΑΟΚ και τη Ραπίντ για την τρίτη θέση του ομίλου, την τελευταία η οποία οδηγεί στην πρόκριση. «Η Στουτγκάρδη και η Σαχτάρ είναι κατά τεκμήριο καλύτερες. Εμείς θα διεκδικήσουμε την τρίτη θέση, μαζί με τον ΠΑΟΚ και την Ραπίντ» δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Ο Μπόλονι προσέθεσε ακόμη ότι κατά τη γνώμη του δεν πρόκειται να προκριθούν στην επόμενη φάση και οι τρεις ρουμανικές ομάδες, ενώ δεν άφησε ασχολίαστη την «κόντρα» πατέρα και γιού Λουτσέσκου στα πλαίσια του 7ου ομίλου: «Πιστεύω ότι τον συμφέρει τον Μίρτσεα Λουτσέσκου ότι κληρώθηκε με τη Ραπίντ, την οποία γνωρίζει πολύ καλά. Όμως δεν θέλω να κάνω άλλες υποθέσεις. Εμείς θα αντιμετωπίσουμε όλα τα ματς με την ίδια σοβαρότητα. Δεν έχουμε ως στόχο να κατακτήσουμε το ΟΥΕΦΑ, όμως δεν πρόκειται να παρατάξω στο Βουκουρέστι τους αναπληρωματικούς».


Eπιμέλεια:Παναγιώτης Χαμαργιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x