Europa League

«Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός αντίπαλος»

Τη δυναμικότητα του ΠΑΟΚ αναγνώρισε ο προπονητής της Κλαμπ Μπριζ, Αντριέ Κοστέρ, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα. Την «καυτή» Τούμπα φοβάται ο πρώην παίκτης του Άρη και νυν της βελγικής ομάδας Ντόρζε Κουεμάχα.

Τη δυναμικότητα του ΠΑΟΚ αναγνώρισε ο προπονητής της Κλαμπ Μπριζ, Αντριέ Κοστέρ, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα. Την «καυτή» Τούμπα φοβάται ο πρώην παίκτης του Άρη και νυν της βελγικής ομάδας Ντόρζε Κουεμάχα.

«Χαίρομαι που μπορώ να παίξω με μία σοβαρή ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Αύριο θα κατεβούμε με 19 παίκτες. Από αυτούς δεν θα παίξουν τέσσερις. Οι δύο ομάδες είναι σχεδόν στο ίδιο επίπεδο. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλός. Κόντεψε να αποκλείσει τον Άγιαξ, μία ομάδα γρήγορη και ποιοτική. Απέδειξε περισσότερα μετά τη νίκη του επί της Φενέρμπαχτσε μέσα στην Τουρκία. Εκεί καταλάβαμε ότι έχουμε να κάνουμε με μία πολύ δυνατή ομάδα. Οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου είναι πολύ καλές, αλλά εμείς πρέπει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, να κερδίσουμε.

Στα τελευταία παιχνίδια δεχόμαστε αρκετά γκολ. Πρέπει να προσέξουμε πολύ στην άμυνα και να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Πιστεύω και θα ήθελα να κερδίσουμε τον αγώνα. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που παίζεται με μπάλα, προβλέψεις δεν μπορούν να γίνουν. Θα δούμε αύριο τι θα γίνει»,
ήταν τα λόγια του 55χρονου Κοστέρ.

Ο 27χρονος Κουεμάχα δήλωσε ότι «Γνωρίζω τον ΠΑΟΚ, γιατί έχω παίξει στον Άρη. Είναι μία πολύ καλή ομάδα και το απέδειξε πέρσι. Εμείς είμαστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε. Είδα όλα τα ματς του ΠΑΟΚ, από την ώρα που έμαθα ότι θα παίξουμε μαζί του. Όλοι παίκτες είναι πολύ καλοί. Η ομάδα είναι γρήγορη στην επίθεση και στην άμυνα. Μπορώ να ξεχωρίσω τον Ίβιτς και τον Γκαρσία.

Πριν δέκα μέρες δεν έπαιζα, αλλά την περασμένη ομάδα έπαιξε με την δεύτερη ομάδα και αυτό με ευχαρίστησε πολύ, αφού προετοιμάστηκα για το αυριανό παιχνίδι. Αυτή η κόκκινη που πήρα θα είναι η τελευταία. Θα τα δώσω όλα. Δεν θα ξαναπάρω κόκκινη κάρτα. Δεν μου αρέσει να κάθομαι. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι τρελοί. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χάσουμε εκεί μέσα, για αυτό θα πρέπει αύριο να τα δώσουμε όλα»


Επιμέλεια: Γιάννης Μάρκουλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x