Europa League

Βούτσεβιτς: «Χειρότερη από τους άλλους η ΑΕΚ»!

Πεπεισμένος πως η ΑΕΚ είναι χειρότερη ομάδα από τις Ζενίτ και Άντερλεχτ, παρέμεινε ο Γκόραν Βούτσεβιτς. Παρά το μεγάλο διπλό της «Ένωσης» στο Σπλιτ (3-1), ο τεχνικός της Χάιντουκ δεν άλλαξε την άποψη που είχε διατυπώσει πριν το παιχνίδι -το αποτέλεσμα του οποίου χαρακτήρισε προϊόν της απειρίας της ομάδας του.

Πεπεισμένος πως η ΑΕΚ είναι χειρότερη ομάδα από τις Ζενίτ και Άντερλεχτ, παρέμεινε ο Γκόραν Βούτσεβιτς.

Παρά το μεγάλο διπλό της «Ένωσης» στο Σπλιτ (3-1), ο τεχνικός της Χάιντουκ δεν άλλαξε την άποψη που είχε διατυπώσει πριν το παιχνίδι -το αποτέλεσμα του οποίου χαρακτήρισε προϊόν της απειρίας της ομάδας του.

«Ενώ η Χάιντουκ στα πρώτα 45 λεπτά έπαιξε το καλύτερο παιχνίδι του φθινοπώρου, δεν κατάφερε να συγκεντρωθεί και να πετύχει ένα γκολ. Η ομάδα μας, όμως, είναι πολύ νέα και έχει το ελαφρυντικό πως δεν έχει εμπειρία. Όπως και να ‘χει, πρέπει να ξαναδώ το ματς για να βγάλω συμπεράσματά μου, σχετικά με τους λόγους που εξελίχθηκε έτσι».

-Είχατε χαρακτηρίσει ΑΕΚ πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου. Μετά το ματς αλλάξατε άποψη;

«Όχι δεν άλλαξα γνώμη. Έχω ακριβώς την ίδια. Η ΑΕΚ είναι λίγο σε χειρότερη μοίρα από την Άντερλεχτ και τη Ζενίτ. Αυτή είναι η γνώμη μου».

-Ναι, αλλά η ΑΕΚ είναι φαβορί να περάσει επόμενη φάση.

«Της εύχομαι να περάσει. Έχει πολύ καλό προπονητή, αλλά η γνώμη μου είναι όπως σας την εξέφρασα».

-Πως θα αντιδράσει ψυχολογικά από δω και πέρα η ομάδα, ξέροντας πως έχει να παίξει στο Βέλγιο με απουσίες;

«Αυτό που θέλω να κάνω είναι να προετοιμάσω τα επόμενα παιχνίδια σε Κροατία και εξωτερικό για να ξεπεράσουμε αυτή την εικόνα και να ανταποκριθούμε καλύτερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x