Europa League

Ιταλός, Σλοβένος και Γάλλος «σφυρίζουν» τις ρεβάνς

Η UEFA έκανε γνωστούς τους διαιτητές στις επαναληπτικές αναμετρήσεις των τριών εκπροσώπων της Ελλάδας στα play offs του Europa League. Και οι τρεις ρέφερι έχουν ξαναβρεθεί στο δρόμο ελληνικών ομάδων.

Η UEFA έκανε γνωστούς τους διαιτητές στις επαναληπτικές αναμετρήσεις των τριών εκπροσώπων της Ελλάδας στα play offs του Europa League. Και οι τρεις ρέφερι έχουν ξαναβρεθεί στο δρόμο ελληνικών ομάδων.

Τον αγώνα Παναθηναϊκός-Μακάμπι Τελ Αβίβ θα διευθύνει ο Ιταλός Αντόνιο Νταμάτο. Ο 39χρονος ρέφερι είχε «σφυρίξει» στις 28/10/2010 την αναμέτρηση Ελλάδα-Λετονία 1-0 για τα προκριματικά του Euro 2012.

Στην αναμέτρηση Ντιναμό Τιφλίδας-ΑΕΚ διαιτητής θα είναι ο Σλοβένος Ντάρκο Τσέφεριν. Ο 43χρονος ρέφερι έχει βρεθεί δύο φορές στο δρόμο της Εθνικής ομάδας: στις 14/10/2009 στο ματς Ελλάδα-Λουξεμβούργο 2-1 για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2012 και στις 16/10/2002 στον αγώνα Ελλάδα-Μολδαβία 2-0 για τα προκριματικά του Euro 2004. Επίσης δύο φορές διηύθυνε αγώνες του ΠΑΟΚ: στις 15/10/2003 για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου UEFA το ματς Λιν-ΠΑΟΚ 0-3 και στις 17/09/2002 για τον ίδιο γύρο της ίδιας διοργάνωσης το Λεϊσόες-ΠΑΟΚ 2-1.

Τέλος, το παιχνίδι Καρπάτι-ΠΑΟΚ θα διευθύνει ο Φρέντι Φοτρέλ. Ο 40χρονος Γάλλος ρέφερι την περασμένη σεζόν (30/09/2010) είχε «σφυρίξει» το ματς ΠΑΟΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τη φάση των ομίλων του Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x